Ο θαυμασμός της Μέγκαν Μάρκλ για την Αντζελίνα Τζολί - Την θέλει για μέντορά της

Πολύ προσεκτικά σχεδιάζουν τα επόμενα βήματά τους η Μέγκαν Μάρκλ και ο πρίγκηπας Χάρι, μετά την απόφασή τους να ανεξαρτητοποιηθούν οικονομικά από την βασιλική οικογένεια.

Η Μέγκαν, ήδη χάρισε τη φωνή της στην παραγωγή Elephant του Disney+ και σύμφωνα με την Daily Star σχεδιάζει με προσεκτικά την επάνοδό της στο Χόλιγουντ.

Η 38χρονη Δούκισσα του Σάσεξ, σύμφωνα με ΜΜΕ της Αυστραλίας έχει ως πρότυπό της την Ατζελίνα Τζολί και θα επιθυμούσε να είναι ο μέντοράς της. 

«Είναι κοινό μυστικό ότι φιλοδοξία της Μέγκαν εδώ και πολλά χρόνια είναι να γίνει σαν την Ατζελίνα, αλλά και το δέος που νιώθει για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα», αναφέρει πηγή με γνώση της υπόθεσης που δεν κατονομάζεται.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Μέγκαν τρέφει βαθύ σεβασμό για την Τζολί, για τον επαγγελματισμό της, για το φιλανθρωπικό της έργο αλλά και για τον τρόπο που ισορροπεί μεταξύ της καριέρας και της προσωπικής της ζωής.

«Το έργο της για καλό σκοπό στον ΟΗΕ τα λέει όλα, αλλά η Μέγκαν θαυμάζει επίσης, πως η Ατζελίνα κατάφερε να ισορροπήσει την καριέρα με την ανατροφή έξι παιδιών» αναφέρει η ίδια πηγή.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δυο γυναίκες έχουν συναντηθεί ορισμένες φορές στο παρελθόν και πως είναι αμοιβαίος ο σεβασμός που τρέφει η μια για την άλλη.

Η Τζολί, αναφέρει η ίδια πηγή, δεν φαίνεται να είναι αδιάφορη στο ενδεχόμενο να γνωρίσει καλύτερα την Δούκισσα του Σάσεξ.

«Η Άντζι εδώ και καιρό ήθελε μια φίλη με την οποία θα μπορούσε να συναναστραφεί στο Λος Άντζελες και η Μέγκαν φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή».

Η επάνοδος της Μέγκαν Μάρκλ στο Χόλιγουντ, δεν αναμένεται να γίνει άμεσα καθώς το ζεύγος αυτό το διάστημα επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στην αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται να λανσάρει το νέο ίδρυμά του που θα έχει το όνομα Archewell.

Πηγή: skai.gr