Ο «Professor» του «La Casa De Papel» επιστρέφει- Ποιος είναι ο νέος του ρόλος

Μπορεί το «La Casa De Papel» να φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του και να μην έχουν γίνει γνωστά τα επόμενα βήματα όλων των ηθοποιών που συμμετείχαν σε αυτό, ωστόσο μάθαμε για τον "Professor" ή αλλιώς ο Álvaro Morte όπως είναι το πραγματικό του όνομα. 

Ο Álvaro Morte, λοιπόν, αφήνει τις ληστείες πίσω του και καταπιάνεται με την επιστήμη. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός θα συμμετέχει στην νέα σειρά με τίτλο «The Head» και όχι, δεν θα είναι ο πρωταγωνιστής. Ο λόγος που ο διάσημος ηθοποιός δεν θα είναι ο βασικός ρόλος της σειράς είναι η γλώσσα, αφού η νέα σειρά θα είναι στα αγγλικά και αυτός θα είναι ο πρώτος αγγλόφωνος ρόλος του.

Μιλώντας για το νέο του εγχείρημα, ο Morte αποκαλύπτει πως αν και έχει δεχτεί πολλές προτάσεις από αμερικάνικες και βρετανικές παραγωγές, αισθανόταν ανασφάλεια να συμμετάσχει σε αγγλόφωνη παραγωγή. Η εν λόγω σειρά, την οποία σκηνοθετεί ο Ισπανός Jorge Dorado ήταν για εκείνον η ιδανική ευκαιρία να δοκιμαστεί σε κάτι τέτοιο. Σημειώνεται πως ο Morte υποδύεται έναν επιστήμονα που βρίσκεται αποκλεισμένος στην Ανταρκτική, σε μια σειρά μυστηρίου και τρόμου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maquinando con estos dos piezas @perismencheta @pujol_jaime

A post shared by Álvaro Morte (@alvaromorte) on