Κλείσιμο

Ο Κόλιν Φάρελ είχε κρίσεις πανικού όταν γύριζε σκηνές κάτω από το νερό για τη νέα του ταινία

Η ταινία που σκηνοθέτησε ο Ρον Χάουαρντ αφηγείται την πραγματική διάσωση το 2018 δώδεκα νεαρών αγοριών και του προπονητή τους στο ποδόσφαιρο, που είχαν παγιδευτεί στο πλημμυρισμένο σπήλαιο Tham Luang στην Ταϊλάνδη

Ο Κόλιν Φάρελ δεν πέρασε καλά στα γυρίσματα της ταινίας «Δεκατρείς ζωές». «Τρομακτικό», δήλωσε ο Ιρλανδός ηθοποιός στο «Entertainment Tonight», περιγράφοντας την εμπειρία.

Η ταινία που σκηνοθέτησε ο Ρον Χάουαρντ αφηγείται την πραγματική διάσωση το 2018 δώδεκα νεαρών αγοριών και του προπονητή τους στο ποδόσφαιρο, που είχαν παγιδευτεί στο πλημμυρισμένο σπήλαιο Tham Luang στην Ταϊλάνδη.

Ο 47χρονος Φάρελ ομολόγησε ότι ένιωσε ιδιαίτερα φοβισμένος γυρίζοντας ακραίες υποβρύχιες σκηνές. «Ήταν τρομακτικό. Δεν είμαι καλός κολυμβητής ούτως ή άλλως, όχι ότι κολυμπούσαμε, όχι ότι πατούσαμε το νερό», ανέφερε ο πρωταγωνιστής του «Batman».

«Ήταν περίπου τέσσερις ή πέντε διαφορετικές σπηλιές, που βασίζονταν στην τοπογραφία των σπηλαίων, των σπηλαίων Tham Luang στην Ταϊλάνδη, και τις γέμισαν με νερό και εκεί κάναμε κάποια γυρίσματα». 

Ο Φάρελ, ο οποίος υποδύεται τον δύτη διάσωσης, John Volanthen, πρόσθεσε ότι το να μην μπορείς να δεις την επιφάνεια του νερού ήταν τρομακτικό και «απλά προκαλεί χάος στο μυαλό». Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι βίωσε κρίσεις πανικού κάτω από το νερό, κάτι που χαρακτήρισε ως μια «νέα εμπειρία». «Το να είσαι δύτης διάσωσης απαιτεί ένα πολύ ιδιαίτερο σύνολο δεξιοτήτων», είπε ο Φάρελ. 


 

Πηγή: skai.gr
TAGS: ταινία