Κλείσιμο

Ο Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος: Τι θα δείτε στο αποψινό επεισόδιο (vid)

Μόλις τα πράγματα ηρεμούν μετά τη μεγάλη καταιγίδα, έρχονται στην επιφάνεια τα λάθη και οι παραλείψεις των γιατρών που αναγκάστηκαν να δουλέψουν μέσα σε τόσο μεγάλη πίεση. Όλοι αναγνωρίζουν στον Αλί πως κατάφερε άψογα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, όμως ο ίδιος νιώθει τρομερές τύψεις που αποκάλυψε το λάθος της Νάζλι.

Νιώθει βέβαια και κάτι άλλο γι’ αυτή. Κάτι που θα χρειαστεί τη βοήθεια του Αντίλ για να αναγνωρίσει και να παραδεχτεί! Εντωμεταξύ, η Μπελίζ έχει να αντιμετωπίσει πάλι το μεγάλο πρόβλημα της χρηματοδότησης του νοσοκομείου, αλλά και την Κιβιλτσίμ που δεν χάνει την ευκαιρία να επέμβει σε όλα. Και αυτή τη φορά, η ιδέα της Κιβιλτσίμ θα βάλει την Μπελίζ σε ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα.

Ο Αλί βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στους ασθενείς που ο ίδιος έχει μεγαλύτερη ανάγκη να θεραπεύσει: τα παιδιά. Όμως αυτή τη φορά έχει μπροστά του ένα διπλό πρόβλημα. Από τη μια, ένα παιδί που μπορεί να θυσιάσει κάτι και να γίνει καλά, αλλά η μητέρα του δεν θέλει αυτή τη θυσία. Από την άλλη, μια μητέρα που είναι έτοιμη να θυσιάσει τα πάντα για το παιδί της, όμως αυτό δεν μπορεί με τίποτα να σωθεί. Θα καταφέρει ο Αλί να δώσει τη λύση.

 

Πηγή: skai.gr