Κλείσιμο

Ντοκιμαντέρ στον ΣΚΑΪ: 8 ημέρες-Από τη γη στη Σελήνη (Trailer-pics)

«8 Ημέρες: Από τη Γη στη Σελήνη», ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση, την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 23.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το “8 Days: To the Moon and Back”, παραγωγής BBC, γυρίστηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την εκτόξευση του Apollo 11, της πρώτης αποστολής που μετέφερε αστροναύτες στην επιφάνεια της σελήνης.

8 ημέρες, 3 ώρες, 18 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα: αυτή ήταν η συνολική διάρκεια της αποστολής του Apollo 11. Μέχρι σήμερα όμως, όσα έχουμε δει από αυτό το ταξίδι στη σελήνη είναι μόνο ένα ελάχιστο μέρος της πραγματικής εικόνας. Τώρα, με τη βοήθεια των πιο εξελιγμένων ειδικών εφέ, σε συνδυασμό με ηχητικά ντοκουμέντα μέσα από το πιλοτήριο τα οποία για πρώτη φορά γίνονται διαθέσιμα στο κοινό, μπορούμε να ζήσουμε όλες εκείνες τις στιγμές που δεν καταγράφηκαν ποτέ σε βίντεο. Την πρώτη εικόνα της σελήνης από τα παράθυρα της σεληνακάτου. Την προσσελήνωση. Το αγωνιώδες ταξίδι της επιστροφής στη γη. Πλάνα αρχείου, συνδυασμένα άψογα με νέο υλικό, αποκαλύπτουν τις πτυχές μιας ιστορίας που δεν ακούσαμε ποτέ ολόκληρη.

«8 Ημέρες: Από τη Γη στη Σελήνη»: ένα ντοκιμαντέρ για το συναρπαστικό ταξίδι του Apollo 11 και του πληρώματός του στο διάστημα και τη σελήνη, την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 23.45 σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στον ΣΚΑΪ.