Lolahol: Το μουσικό ντεμπούτο της Lourdes- Γιατί η κόρη της Madonna δίχασε τα σόσιαλ

«Είμαι τόσο περήφανη για σένα Λόλα!», έγραψε η Madonna στο Instagram story της

Η κόρη της Madonna, Lourdes "Lola" Leon κάνει τα αρχικά της βήματα στη μουσική βιομηχανία με το single "Lock&Key". Το τραγούδι κυκλοφόρησε την Τετάρτη 24 Αυγούστου, με το καλλιτεχνικό της όνομα Lolahol.

«Είμαι τόσο περήφανη για σένα Λόλα!», έγραψε η Madonna στο Instagram story της, αφού η κόρη της ακολουθεί τα βήματά της.

Η Leon κυκλοφόρησε επίσης ένα μουσικό βίντεοκλιπ, σε σκηνοθεσία του παραγωγού και συν-σεναριογράφου της Eartheater, το οποίο την παρουσιάζει να χορεύει σε πολλές τοποθεσίες, ένα ταξίδι στον τάφο του Harry Houdini στο νεκροταφείο Machpelah στο Queens και να κολυμπά στην παραλία φορώντας σχοινιά για ρούχα.

Η είσοδος της Leon στη μουσική βιομηχανία έρχεται μήνες αφότου μίλησε για τις επαγγελματικές της φιλοδοξίες σε μια συνομιλία του Οκτωβρίου με το περιοδικό Interview.

«Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στόχο. Μάλλον θα έπρεπε», είπε το μοντέλο και χορεύτρια. «Έχω μια πολύ συγκεκριμένη αίσθηση του στυλ και με ενδιαφέρει η αισθητική, οπότε μου αρέσει να ενσωματώνω όλα αυτά τα μέρη του εαυτού μου στα έργα μου».

Η ίδια πρόσθεσε, «Όσο για τη μουσική, μπορώ να τραγουδήσω. Απλώς δεν με νοιάζει τόσο. Ίσως είναι πολύ «κοντά στο σπίτι» και γι’ αυτό».

Πηγή βίντεο: Chemical X Records

Πηγή: Μust
TAGS: Madonna