Καταγγελία της Σταρ Ελλάς: Μού επιτέθηκε η Μις Αυστραλία πριν το διαγωνισμό

Σε καταγγελία κατά συνδιαγωνιζόμενής της στα καλλιστεία Μις Κόσμος 2019 προχώρησε η Σταρ Ελλάς 2019, Ραφαέλα Πλαστήρα. 

Όπως ανέφερε η 26χρονη Τρικαλινή, η οποία βρίσκεται στο Λονδίνο για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό Μις Κόσμος, δέχθηκε επίθεση από τη Μις Αυστραλία Sarah Marschke.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Σταρ Ελλάς 2019, η οποία μίλησε στην εφημερίδα Espresso, η Μις Αυστραλία την έσπρωξε επίτηδες με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί και στη συνέχεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η νεαρή Ελληνίδα, έπαθε διάστρεμμα και γι’ αυτό αναγκάστηκε να κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι στις δραστηριότητες της διοργάνωσης επί δύο ημέρες.

«Γυρνούσαμε από μια εκδήλωση και όπως πάω να κατέβω από το λεωφορείο με σπρώχνει η Μις Αυστραλία και μου γυρίζει το πόδι. Έπαθαν διάστρεμμα. Για δύο μέρες ήμουν με καροτσάκι. Είμαι ακόμη με γάζα στο πόδι. Η κοπέλα που μου επιτέθηκε υποστήριξε ότι έγινε κατά λάθος και ήταν ατύχημα, αλλά με έσπρωξε επίτηδες. Από την αρχή έδειχνε μια κακία για εμένα. Η επίθεση που δέχτηκα και το διάστρεμμα με έκαναν να πεισμώσω ακόμα πιο πολύ για τον τελικό» , είπε χαρακτηριστικά η Σταρ Ελλάς 2019, Ραφαέλα Πλαστήρα.

Πριν από λίγες ημέρες, η ξανθιά καλλονή, που θα διεκδικήσει τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο στον διαγωνισμό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 14 Δεκεμβρίου, συγκλόνισε με την αποκάλυψή της, ότι ο πρώην σύντροφός της, την κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sarah Marschke is Miss World Australia 2019! MORE at http://missosology.org/miss-world/news-miss-world/57993-sarah-marschkee-is-miss-world-australia-2019/ 📝 @the4ofustraveling 📸 @sonepalupe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Missosology (@real_missosology) στις

Πηγή: skai.gr