Η Σάρον Στόουν έκανε ξανά, μετά από 27 χρόνια το θρυλικό της σταυροπόδι (vid)

Εκθαμβωτική ήταν η 61χρονη Σάρον Στόουν κατά την βράβευσή της ως «γυναίκα της χρονιάς» στο πλαίσιο των GQ Men of the Year Awards που έγιναν στο Βερολίνο.

Η σταρ φορώντας ένα λαμπερό μίνι φόρεμα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ, εξέπληξε τους πάντες όταν ανέβηκε στη σκηνή, κάθισε σε μια καρέκλα και χάρισε το θρυλικό της σταυροπόδι από το Βασικό Ένστικτο στο τυχερό κοινό.

«Πριν κάποια χρόνια, στεκόμουν σε στούντιο ηχογράφησης και ο σκηνοθέτης μου είπε: ‘’Μπορείς να μου δώσεις τα εσώρουχά σου επειδή φαίνονται στη σκηνή και δεν πρέπει να φοράς εσώρουχα, αλλά δεν θα φανεί τίποτα‘’. ‘’Εντάξει‘’, του απάντησα. Δεν ήξερα ότι εκείνη η στιγμή θα μου άλλαζε τη ζωή», δήλωσε η Σάρον Στόουν.

Το Βασικό Ένστικτο αλλά και η συγκεκριμένη σκηνή, εκτόξευσαν άλλωστε την καριέρα της πριν από 27 χρόνια.
Σύμφωνα με το σενάριο, υποδύεται την Κάθριν Τρεμέλ ύποπτη για την βίαιη δολοφονία ενός ροκ σταρ κατά τη διάρκεια συνουσίας με ένα παγοθραύστη.

Η σκηνή που σημάδεψε την καριέρα της, εκτυλίσσεται σε αίθουσα ανάκρισης στο αστυνομικό τμήμα και είναι περιτριγυρισμένη από αστυνομικούς. Ψύχραιμη και άνετη προσπαθεί να τους φέρει σε δύσκολη θέση. Αλλάζει λοιπόν σταυροπόδι και αποκαλύπτεται ότι δεν φοράει εσώρουχο.

Πηγή: skai.gr