Gigi Hadid: Έχει κάνει πλαστική; - Τι απαντά η ίδια (Vid)

Οι πλαστικές ή οι αλλαγές των διασήμων αποτελεί ένα από τα πιο συζητημένα θέματα.

Στόχος τέτοιων φήμων έχει γίνει και το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid, που τη θέλουν να έχει πειράξει το πρόσωπό της είτε πρόκειται για τα φρύδια της, είτε τα ζυγωματικά της με fillers.

Αυτό το θέμα συζητήθηκε σε live της make up artist της Maybelline, Erin Parsons στο οποίο συμμετείχε, το μοντέλο που διανύει την πρώτη του εγκυμοσύνη και εξήγησε πως τα φρύδια της έχουν αυτό το σχήμα από όταν γεννήθηκε, ενώ το ίδιο πρόσθεσε και για τα μάγουλά της.

«Ο κόσμος πιστεύει πως βάζω fillers στο πρόσωπό μου και γι´αυτό είναι στρογγυλό, αλλά είναι σα να έχω αυτά τα μάγουλα από όταν γεννήθηκα. Ειδικά στο μήνα μόδας όταν ήμουν μόλις λίγων εβδομάδων έγκυος», εξήγησε, ενώ συμπλήρωσε ότι δε θεωρεί πως η εγκυμοσύνη επηρέασε καθόλου το πρόσωπό της, γιατί έτσι κι αλλιώς αυτά τα χαρακτηριστικά είχε από πριν.

«Για αυτούς που αναρωτιούνται αν έχω βάλει ή έχω κάνει ενέσεις στο πρόσωπό μου η απάντηση είναι όχι. Είμαι πολύ χαρούμενη για τον οποιονδήποτε κάνει ό,τι θέλει για να είναι ευτυχισμένος και να νιώθει άνετα και καλά με τον εαυτό του, αλλά εμένα προσωπικά με τρομοκρατεί. Νομίζω πως είμαι υπερβολικά πολύ control freak του στυλ “κι αν όλα πάνε λάθος», επεσήμανε.

Ολόκληρη η κουβέντα τους:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Πηγή: skai.gr