Γιατί Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Ζολί πηγαίνουν μαζί για ψυχανάλυση

Μπορεί το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Ζολί να απασχόλησε όσο λίγα, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως ό,τι και αν συμβαίνει μέσα στο πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να γίνεται viral με τους θαυμαστές των δύο πρώην να έχουν ακόμη την ελπίδα πως κάποια στιγμή θα τα βρουν ξανά.

Αν και κάτι τέτοιο μάλλον αποκλείεται, τόσο ο Μπραντ όσο και η Aντζελίνα μετά τις επικές δικαστικές διαμάχες τους φαίνεται να αποφάσισαν να βάλουν τα παιδιά τους πάνω από όλα και όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα προσπαθούν να περνούν χρόνο ως οικογένεια, αναφέρει το Must.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Entertainment Weekly και πηγές από το κοντινό τους περιβάλλον, “Οι Μπρατζελίνα έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια και, επιτέλους, βρίσκονται στο σημείο όπου θέλουν να συνεργαστούν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους”. Η ίδια πηγή ξεκαθάρισε πως “δεν είναι ότι έχουν την διάθεση να τα ξαναβρούν και οποιαδήποτε επικοινωνία μεταξύ τους αφορά τις ανάγκες και το μέλλον των παιδιών τους. Επέλεξαν να ζουν σε κοντινά σπίτια ώστε να μπορούν να πηγαινοέρχονται με τα παιδιά”.

Ο ξένος Τύπος, μεταξύ άλλων αναφέρει πως οι δύο πρώην εδώ και καιρό πάνε μαζί για ψυχανάλυση και σύμφωνα με το People αυτό τους βοήθησε πολύ και είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει μια κοινή γραμμή όσο αφορά στην ανατροφή των παιδιών τους.

Πηγή: must