Barbie: Αγνώριστος ο Ράιαν Γκόσλινγκ στον ρόλο του Κεν

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Γκρέτα Γκέργουιγκ. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και ως ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 21η Ιουλίου του 2023

Μετά από πολλές αλλαγές, καθυστερήσεις, και αναβολές η Warner Bros ανακοίνωσε ότι η ταινία «Barbie», με την Μάργκοτ Ρόμπι, και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Γκρέτα Γκέργουιγκ (Greta Gerwig) θα βγει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023. Η ομοιότητά της με την αγαπημένη κούκλα των παιδικών μας χρόνων είναι εμφανής. Αξίζει ακόμη να σημειωθεί, ότι η ηθοποιός έχει αναλάβει από κοινού με τον σύζυγό της, Τομ Άκερλεϊ, την παραγωγή της ταινίας.

Στη σχετική φωτογραφία, που κυκλοφόρησε από τον επίσημο λογαριασμό της Warner Bros. Pictures, ο Γκόσλινγκ ποζάρει με κατάξανθα μαλλιά, τζιν αμάνικο τζάκετ και καλοσχηματισμένους κοιλιακούς, παραπέμποντας αρκετά στον Κεν, ενώ το χρώμα φούξια κυριαρχεί στο βάθος. Είναι, επίσης, χαρακτηριστικό, ότι στο εσώρουχό του, αναγράφεται το όνομα του χαρακτήρα που θα υποδυθεί.

«Αυτός ο ρόλος, καθώς και η παραγωγή της ταινίας, είναι τεράστια τιμή για εμένα. Θεωρώ ότι θα επηρεάσει θετικά, όχι μόνο τα παιδιά, αλλά το κοινό σε όλο τον κόσμο», είχε δηλώσει η ηθοποιός. 

Φωτογραφία από την ταινία

«Υπάρχουν πολλές νοσταλγικές αναφορές, αλλά και διάφοροι συναρπαστικοί τρόποι να προσεγγίσει κανείς αυτόν τον ρόλο. Ο κόσμος ακούει Barbie και φτιάχνει μια εικόνα στο μυαλό του για το πώς μπορεί να είναι η ταινία, όταν όμως ακούει ότι την σκηνοθετεί η Γκρέτα Γκέργουιγκ, συνειδητοποιεί ότι μάλλον δεν έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Γκρέτα Γκέργουιγκ. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και ως ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 21η Ιουλίου του 2023.

Πηγή: skai.gr
TAGS: Barbie