Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» τιμά τη μνήμη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Με αφορμή τη συναυλία για τον Χρήστο Νικολόπουλο το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τα τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που χθες έφυγε ξαφνικά από την ζωή, και να τιμήσει αυτόν το μεγάλο καλλιτέχνη.

Στην συναυλία συμμετείχαν 15 ερμηνευτές, οι οποίοι τραγούδησαν τα τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης.

Σήμερα ήταν, κανονικά, προγραμματισμένη να γίνει η συναυλία για το «Μαζί για το Παιδί», στην οποία θα τραγουδούσε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο Ηρώδειο με τον Νίκο Πορτοκάλογλου για την στήριξη της οργάνωσης.

Η κηδεία του Λαυρέντη θα γίνει αύριο, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 15.30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Η οικογένειά του παρακαλεί αντί για στεφάνια, οι φίλοι και γνωστοί που θα παρευρεθούν να ενισχύσουν με μια δωρεά την οργάνωση «Μαζί για το Παιδί».

Όπως ενημέρωσε και ο κ. Σπανολιός, επικεφαλής του «Όλοι μαζί μπορούμε», στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, μέρος των εσόδων θα κατατεθεί επίσης για τον ίδιο σκοπό, στο «Μαζί για το Παιδί». Ο κ. Γιάννης Σπανολιός παρευρέθηκε στην συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε», χθες βράδυ, και με συγκίνηση ανακοίνωσε την απόφαση να δοθεί μέρος των εσόδων στο «Μαζί για το Παιδί».

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Αύριο το βράδυ ήταν προγραμματισμένη να γίνει μια συναυλία στο Ηρώδειο όπου Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Νίκος Πορτοκάλογλου θα τραγουδούσαν. Όπως καταλαβαίνετε αυτή η συναυλία δεν θα γίνει. 

Αποφασίσαμε λοιπόν στο όλοι μαζί μπορούμε μεγάλο μέρος των εσόδων της αποψινής βραδιάς να το προσφέρουμε στα παιδιά του Μαζί για το Παιδί.

Ας κλείσουμε τα μάτια μας λοιπόν και ας σκεφτούμε τον Λαυρέντη μαζί με τους υπόλοιπους εδώ να τραγουδάει απόψε και από εκεί που θα μας βλέπει θα είναι χαρούμενος. »






Πηγή: skai.gr