Όλοι Μαζί Μπορούμε - Η μεγάλη συναυλία: «55 Χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος»

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο για τη συναυλία 

Για τέταρτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο η συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε που φέτος είναι αφιερωμένη στο μεγάλο έλληνα λαϊκό συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο. Η συναυλία "55 Χρόνια  Χρήστος Νικολόπουλος" πραγματοποιείται στο Καλλιμάρμαρο, σε λίγες ώρες, τη Δευτέρα στις 9 το βράδυ. Στόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (λεωφορεία, τραμ, μετρό), θα παρατείνουν το ωράριο λειτουργίας τους μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.  Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, ημέρα διοργάνωσης της συναυλίας, η Ο.ΣΥ. Α.Ε. παρατείνει το ωράριο λειτουργίας των γραμμών 2,4,10, 11 και 550 και η ΣΤΑΣΥ των γραμμών 1,2,3 του μετρό και του τραμ που εξυπηρετεί την περιοχή του Καλλιμάρμαρου Σταδίου, έως την 01:00 πρωϊνή, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά την αποχώρησή του με τη λήξη της συναυλίας. Ευχαριστούμε πολύ τον Όμιλο ΟΑΣΑ και τις θυγατρικές εταιρείες του ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ για την πολύτιμη αρωγή τους.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε. VIVA.gr. Για κρατήσεις εισιτηρίων πατήστε εδώ.

Εκτός από τη VIVA.GR μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για τη συναυλία και στα ακόλουθα φυσικά σημεία πώλησης:

SEVEN SPOTS, RELOAD, ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, YOLENI’ S, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ WIND. 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥΣ.                                    


Μεταξύ των ονομάτων των καλλιτεχνών που προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν  αφιλοκερδώς και να ερμηνεύσουν τραγούδια του συνθέτη είναι  (αλφαβητικά) οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνη Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος.



Τιμή εισιτηρίων:


Κερκίδες €8 και €2 για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Αρένα 10€ και €2 για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.


Πηγή: skai.gr