Το CATWALK της Αγγελικής Μακρή στο Μπατσί της Άνδρου

Στον Πολυχώρο του ξενοδοχείου ANEROUSSA στο Μπατσί της Άνδρου, παρουσιάζεται η δουλειά της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΜΑΚΡΗ με έργα από πηλό υψηλής θερμοκρασίας (stonewere) με τον γενικό τίτλο CATWALK (πασαρέλα).

Τα έργα της έκθεσης είναι γυναικείες κεραμικές φιγούρες που συντροφεύονται από υπέροχες γάτες, σε αρμονικές, αυτάρεσκες κινήσεις και στάσεις: ενσταντανέ με έκφραση μοναδικής εσωτερικότητας.



Οι «πρωταγωνίστριες» των έργων παρουσιάζονται πληθωρικές αιώνιες έφηβες, χαρούμενες, σκοτεινές, ζωντανές, που γυμνάζονται, κουβεντιάζουν, χορεύουν, ρεμβάζουν με πόζα μαζί με τις εκφραστικές γάτες τους σε μια γοητευτική πασαρέλα (catwalk) μορφών και συναισθημάτων.

Η καλλιτέχνης συνομιλεί με το αρχέτυπο υλικό της, που πολλές φορές την οδηγεί σε σκέψεις και μορφές, που δεν είχε φανταστεί, αλλά εκφράζουν πάντα τα προσωπικά της συναισθήματα και όνειρα, που επικοινωνούνται με τα έργα της και γίνονται δικά μας μέσα από την τέχνη της.


Η έκθεση παρουσιάζεται στον Πολυχώρο του ξενοδοχείου Aneroussa και έρχεται σαν συνέχεια παρόμοιων εκθέσεων που πραγματοποιούνται τα τελευταία τέσσερα χρόνια με την παρουσίαση του έργου ενός καταξιωμένου καλλιτέχνη για όλη την καλοκαιρινή περίοδο και εντάσσεται στις εκδηλώσεις που υλοποιεί το συγκεκριμένο ξενοδοχείο στα πλαίσια δράσεων κοινωνικής ευθύνης, για την καθιέρωση και ενίσχυση της πολιτιστικής δραστηριότητας στην Άνδρο.



Αγγελική Μακρή
CATWALK I ΠΑΣΑΡΕΛΑ
ANEROUSSA BEACH HOTEL Μπατσί Άνδρου
Εγκαίνια Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 – ώρα 20:00
Διάρκεια έκθεσης : 30-06 / 29-09-2019
www.aneroussabeach.gr

Αγγελική Μακρή: Τηλ. 697 664 7111
Ε-mail: agelikisof@gmail.com
www.agelikimakri.com



Πηγή: skai.gr