Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 68 ετών, ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος, ο οποίος βρισκόταν σε κώμα μετά από διπλό εγκεφαλικό επεισόδιο. O ηθοποιός απεβίωσε μετά σχεδόν τρεις μήνες νοσηλείας σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο Τάκης Μόσχος γεννήθηκε στη Χαλκίδα. Σπούδασε στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης και κατόπιν έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνιολογία και τις Καλές Τέχνες στη Γερμανία. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα εργάστηκε ως μοντέλο.



Ο πρώτος του ρόλος ήταν στην ταινία «Άγγελος» (1982) την πρώτη ελληνική ταινία που ασχολήθηκε με το θέμα της ομοφυλοφιλίας στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία Γιώργου Κατακουζηνού. Η ταινία διαγωνίστηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης το 1982 και απέσπασε τα βραβεία καλύτερης ταινίας, σεναρίου και πρώτου ανδρικού ρόλου για τον Μιχάλη Μανιάτη. Κατόπιν, έπαιξε στη «Γλυκιά Συμμορία» (1983)  σε σενάριο και σκηνοθεσία Νίκου Νικολαΐδη.  

Επίσης είχε υποδυθεί με επιτυχία ρόλους στο θέατρο σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές (Οι αισθηματίες, Αντιγόνη, Καρουζέλ, Κόκκινος Κύκλος, Η ζωή μας μια βόλτα).