Encardia: Συναυλία «στα βήματα της ψυχής» για τα παιδιά του Πόρτα Ανοιχτή

Ένα μαγευτικό πρόγραμμα τραγουδιών και χορών με τίτλο, «Στα βήματα της ψυχής» θα παρουσιαστεί στις 13 Μαΐου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με στόχο την υποστήριξη της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή. 

Πρόκειται για μια πραγματικά ιδιαίτερη καλλιτεχνική εκδήλωση η οποία θα συγκινήσει και θα μαγέψει τους λάτρεις της μουσικής και του χορού: 

Πέντε  μουσικοί και 8 χορευτές πάντα με την σύγχρονη και ανανεωτική μουσική ματιά του αγαπημένου από το κοινό μουσικού συγκροτήματος Encardia συνθέτουν μια νέα και πρωτότυπη παράσταση, με τα χρώματα, τα πάθη, τους έρωτες και τις χαρές της ζωής, εμπνευσμένη από το πολιτισμικό τοπίο, τη μουσική, τα τραγούδια και τους χορούς των ελληνόφωνων περιοχών του ιταλικού Νότου. 

Η παράσταση «Στα βήματα της ψυχής» αποτελεί μια προσφορά του Εncardia προς την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή ως αναγνώριση της μακρόχρονης προσφοράς της προς τα άτομα όλων των ηλικιών που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, στην Ελλάδα, η δε έκπληξη της βραδιάς είναι ότι με πρόσκληση των μελών του συγκροτήματος encardia θα πάρουν μέρος στην παράσταση και μέλη της Θεατρικής Ομάδας και της χορωδίας της Πόρτας Ανοιχτής. 

Στις 13 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα σμίξουν τρία πράγματα: Η πεποίθηση της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών ότι η παιδεία, η καλλιέργεια και η τέχνη αποτελούν καθοριστικά στοιχεία στην ζωή κάθε ανθρώπου, η καλλιτεχνική απόλαυση που θα μας προσφέρει η παράσταση του Encardia και η αγάπη του κόσμου. 

Μια αρμονική συγχορδία με κοινό παρανομαστή την υψηλή αξία της συνεργασίας και της προσφοράς, που θα εξασφαλίσει, πιστεύουμε, μια μοναδική βραδιά.

Πληροφορίες για κρατήσεις θέσεων από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών: τηλ. 210-96.50.916 κα Μαρία Κοκκονάκη.

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, από 22/04/2019 τηλ.: 210-72.82.333, στην ιστοσελίδα www.megaron.gr, καθώς και στα καταστήματα Public.

Πηγή: skai.gr