Πέθανε ο ηθοποιός του Μπέβερλι Χιλς, Λουκ Πέρι, σε ηλικία 52 ετών (video)

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 52 ετών, ο αγαπημένος σταρ του Μπέβερλι Χιλς, Λούκ Πέρι, γνωστός από τη σειρά ως Ντίλαν.

Ο ηθοποιός που ήταν γνωστός για την πεντάχρονη παρουσία του στη σειρά «Beverly Hills, 90210», νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Τετάρτη.

Το κακό αγόρι που όλοι αγάπησαν άφησε την τελευταία του πνοή στην Καλιφόρνια, στο νοσοκομείο St. Joseph’s του Μπέρμπανκ, όπου νοσηλευόταν, παρουσία των οικίων του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ.com.

Όταν το ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι του την Τετάρτη ο ηθοποιός είχε τις αισθήσεις του και μιλούσε αλλά στη συνέχεια η κατάστασή του επιδεινώθηκε, σύμφωνα με ιατρικές πηγές. 

Πέθανε από τις επιπλοκές «σοβαρού εγκεφαλικού», αναφέρεται στο δελτίο τύπο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον μάνατζέρ του. Κοντά του βρίσκονταν τα παιδιά του Τζακ και Σόφι, η αρραβωνιαστικιά του Ουέντι Μάντισον Μπάουερ, η πρώην σύζυγός του Μίνι Σαρπ, όπως και η μητέρα του, ο αδελφός του κι η αδελφή του.

Η οικογένεια ευχαριστεί τους θαυμαστές του σε ολόκληρο τον κόσμο για τη συμπαράστασή τους και τις προσευχές τους, ζητάει, ωστόσο, να επιδείξουν σεβασμό στην ιδιωτικότητα σε αυτήν την περίοδο πένθους.

O ηθοποιός γεννήθηκε στο Μάνσφιλντ του Οχάιο και μετακόμισε στο Λος Άντζελες μετά το Λύκειο για να κυνηγήσει το όνειρό του στην ηθοποιία.

Τον τελευταίο καιρό εργαζόταν στο Λος Άντζελες στα γυρίσματα της σειράς «Riverdale».


Πηγή: skai.gr