Κλείσιμο

Πλάνα από το νέο Game of Thrones – Χαρακτήρες συναντιούνται για πρώτη φορά

Τα «βαριά του χαρτιά» για το 2019 παρουσίασε τη Δευτέρα το αμερικανικό καλωδιακό δίκτυο HBO, σε ένα τρέιλερ με πρώτα πλάνα από τις πολυαναμενόμενες σειρές Euphoria, Watchmen, Big Little Lies και βέβαια, την πιο αναμενόμενη όλων, τον 8ο κύκλο της πολυβραβευμένης σειράς Game of Thrones.

Τα πλάνα από το Game of Thrones δεν διαρκούν περισσότερα από μερικά δευτερόλεπτα, τα οποία όμως είναι αρκετά για να μάς ανοίξουν την όρεξη και να μας ενισχύσουν την ανυπομονησία για τον τελευταίο κύκλο του σε βαθμό… βασανισμού. 

Στα πλάνα δυο κεντρικοί χαρακτήρες και… επιζώντες της σειράς συναντιούνται για πρώτη φορά. Πρόκειται για την Ντενέρις Ταργκάριεν (Εμίλια Κλαρκ) που καταφτάνει στο Γουίντερφελ στο οποίο την υποδέχονται ο Τζον Σνόου (Κιτ Χάρινγκτον) και η Σάνσα Σταρκ (Σόφι Τέρνερ).

«Το Γουίντερφελ είναι δικό σας, υψηλοτάτη μου» δηλώνει η Σάνσα στη Ντενέρις στην πρώτη τηλεοπτική τους συνάντηση από τότε που ξεκίνησε η σειρά το 2011.

Στο τρέιλερ εμφανίζονται όμως και σπουδαίοι ηθοποιοί σε άλλες σειρές όπως οι Έλεν Μίρεν, Τζέρεμι Άιρονς και Μέριλ Στριπ. 

Το τρέιλερ του HBO (τα πλάνα του Game of Thrones στο 0:41) 

Πηγή: skai.gr