Ξεκινά το δεύτερο μέρος του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης

Με πιο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων συνεχίζονται στη Ρεματιά οι Νύχτες Αλληλεγγύης, ύστερα από την ανάπαυλα των αυγουστιάτικων διακοπών.

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Καλλιόπης Μουστάκα, δωρήτριας του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Χαλανδρίου, κάνει επανεκκίνηση αύριο, Τετάρτη 22 Αυγούστου, με την προβολή της κινηματογραφικής ταινίας Ο Συλλέκτης σε σκηνοθεσία Γουίλιαμ Γουάιλερ από το 8o Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας (8th Athens Open Air Film Festival).

Μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου ακολουθούν 22 ακόμη προγραμματισμένες εκδηλώσεις από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών, από τις οποίες οι 19 έχουν ελεύθερη είσοδο, ενώ μέχρι τις 25 του μήνα θα πραγματοποιηθούν και οι αναβληθείσες εκδηλώσεις από το πρώτο μέρος του φεστιβάλ.

Οι εκδηλώσεις του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου ξεκινούν κατά κανόνα στις 8.30 μ.μ.

Ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί όλους και όλες μας να συμμετέχουμε στη μεγάλη γιορτή της πόλης εκφράζοντας την αγάπη μας για την τέχνη και τον πολιτισμό και την αλληλεγγύη μας με τη συνεισφορά ειδών πρώτης ανάγκης για τις κοινωνικές δομές της πόλης.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.
Πηγή: skai.gr