Ηunter Killer: Ο Τζέραντ Μπάτλερ σώζει τον...πρόεδρο της Ρωσίας

Τον Ρώσο πρόεδρο σώζει ο Τζέραρντ Μπάτλερ στην ταινία "Hunter Killer", υποδυόμενος κυβερνήτη υποβρυχίου με μυστική αποστολή, ο οποίος μαθαίνει ότι επίκειται πραξικόπημα στη Ρωσία που απειλεί την παγκόσμια τάξη.

Το πρώτο τρέιλερ του θρίλερ δράσης κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες. Και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής φρόντισε να το διαδώσει μέσω ανάρτησης του στο Twitter.

Στην ταινία που είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα Firing Point των Don Keith και George Wallace πρωταγωνιστούν επίσης ο βραβευμένος με Όσκαρ, Γκάρι Όλντμαν, οι Λίντα Γκαρντελίνι, Κόμον και ο εκλιπών Σουηδός ηθοποιός Μίκαελ Νίκβιστ.


Εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας, μια νέα γενιά εξαιρετικά εξελιγμένων υποβρυχίων πυρηνικής επίθεσης, που ονομάζονται Hunter Killers κινούνται στα σκοτεινά βάθη.

Όταν ο Ρώσος πρόεδρος πέφτει θύμα απαγωγής από τον στρατηγό του, ο Αμερικανός πλοίαρχος υποβρυχίου (Τζέραρντ Μπάτλερ) συνεργάζεται με μια επίλεκτη ομάδα των δυνάμεων ειδικών ναυτικών επιχειρήσεων "Navy SEALs" για να τον σώσουν.

Αμερικανοί και Ρώσοι πρέπει να συνεργαστούν για να αποφύγουν την παγκόσμια καταστροφή" αναφέρεται στην περίληψη.



Η παραγωγή της ταινίας "Hunter Killer" ξεκίνησε από το 2012, όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο "Firing Point". Ο Αντουάν Φούκα ήταν ο πρώτος σκηνοθέτης, αλλά το 2016 ανακοινώθηκε ότι ο Ντόνοβαν Μαρς είναι ο επίσημος σκηνοθέτης της ταινίας. Το σενάριο υπογράφουν οι Άρνε Σμιντ και Τζέιμι Μος.

Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 26 Οκτωβρίου.
Πηγή: ΑΜΠΕ