Κλείσιμο

Ρόμπιν Ράιτ: Η συμπρωταγωνίστρια του Κέβιν Σπέισι σπάει τη σιωπή της (vid)

Στην πρώτη της δημόσια τοποθέτηση μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου για τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στα οποία και εμπλέκεται ο συμπρωταγωνιστής της, στην επιτυχημένη σειρά « House of Cards», Κέβιν Σπέισι, προέβη χθες 8/7 η ηθοποιός Ρόμπιν Ράιτ μέσω συνέντευξης της στην εκπομπή «Today» και την δημοσιογράφο Savannah Guthrie.

Υπενθυμίζεται ότι το σενάριο της διάσημης σειράς, πραγματεύεται την ζωή και τις δολοπλοκίες του τυχοδιώκτη Πρωθυπουργού των ΗΠΑ, Φράνκ Αντεργουντ με τους Σπέισι και Ράιτ να υποδύονται- μέχρι πρότινος- το πρωθυπουργικό ζεύγος.

Η 6Η και τελευταία σεζόν του “Ηοuse of Cards” αναμένεται αυτό το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με την Ράιτ, οι σχέσεις με τον «τηλεοπτικό της σύζυγο», ήταν αμιγώς επαγγελματικές.
Ήμασταν περισσότερο συνεργάτες. Οι σχέσεις μας ήταν τυπικές, ποτέ δεν συναντηθήκαμε εκτός δουλειάς αλλά πάντα με αντιμετώπιζε με σεβασμό.

Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφέρει πως δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του μετά και την αποκάλυψη του σκανδάλου, το οποίο εξέπληξε και στενοχώρησε ολόκληρη την παραγωγή της σειράς, προσθέτοντας πως κάτι τέτοιο θα ήταν ιδιαιτέρως αμήχανο για εκείνη.

«Εζησα τον Κέβιν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, πέραν από τις όποιες χαλαρές στιγμές μας κατά τα διαλείμματα, δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι τον γνωρίζω σαν άνθρωπο. Είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω όμως ότι πρόκειται για εξαιρετικό καλλιτέχνη κι επαγγελματία.» τόνισε.

Η Ράιτ δεν δίστασε να αναφέρει πως έχει υπάρξει και η ίδια θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στο παρελθόν, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι τέτοιου είδους φαινόμενα, σχετίζονται με προσπάθεια επιβολής και επίδειξης δύναμης στα θύματα.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβρη, ο ηθοποιός Άντονυ Ράππ, δήλωσε δημόσια ότι υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από τον Κέβιν Σπέισι, κατά την διάρκεια ενός πάρτυ, το 1986, όταν και ο Ράππ ήταν μόλις 14 ετών.

Ο Σπέισι εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να ανακαλέσει το συμβάν, ωστόσο ζητούσε ειλικρινά συγγνώμη από τον Ράππ, σε περίπτωση που οι ισχυρισμοί του ήταν αληθείς.

Λίγες μέρες αργότερα, το τηλεοπτικό δίκτυο CNN προέβη στην δημοσίευση ενός αναλυτικού ρεπορτάζ στο οποίο και μέλος της παραγωγής της σειράς “House of Cards” υποστήριζε ότι έχει επίσης δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, από τον πρωταγωνιστή, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Στον απόηχο του σκανδάλου, η εταιρεία παραγωγής της σειράς, « Netfix» ανακοίνωση την διακοπή της συνεργασίας της με τον Σπέισι ο οποίος και σύμφωνα με πρώην συνεργάτη του, νοσηλεύεται έκτοτε σε κλινική αποτοξίνωσης προκειμένου να θεραπεύσει τον εθισμό του στο σεξ, μην προβαίνοντας σε περαιτέρω σχολιασμό των κατηγοριών .

Πηγή: CNN
Πηγή: CNN-SKAI.GR