Το δίδυμο Σπίλμπεργκ - ΝτιΚάπριο ξανά μαζί μετά το Catch Me If You Can

Νέα συνεργασία στα σκαριά του σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ και του ηθοποιού Λεονάρντο ΝτιΚάπριο μετά το «Catch Me If You Can». Οι δυο τους κουβεντιάζουν ήδη για την κινηματογραφική βιογραφία του στρατηγού Οδυσσεύς Σίμσον Γκραντ, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό δίκτυο του Holywood, Deadline.

Ο στρατηγός Γκραντ ήταν αυτός που οδήγησε τα στρατεύματα της Ένωσης των βορείων στη νίκη κατά της Συνομοσποδίας των Νοτίων στον Αμερικανικό Εμφύλιο. Στη συνέχεια, είχε δύο θητείες ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, διαδεχόμενος τον Άντριου Τζάκσον, και πιστώνεται τη σταθεροποίηση της αμερικανικής οικονομίας και την προσπάθεια να εξαλείψει τα τελευταία απομεινάρια της δουλείας, αντιμετωπίζοντας την Κου Κλουξ Κλαν.

O ΝτιΚάπριο είναι συνηθισμένος να ενσαρκώνει ρόλους σημαντικών προσώπων της αμερικανικής ιστορίας και στο παρελθόν έχει υποδυθεί τον Έντγκαρ Χούβερ και τον Χάουαρντ Χιουζ.

Η τελευταία μεγάλη ταινία που θα δούμε τον ΝτιΚάπριο είναι το «Once Upon A Time In Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Μπραντ Πιτ αλλά και την Μάργκοτ Ρόμπι.
Πηγή: skai.gr