Κλείσιμο

Σούνιο: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της σειράς του BBC «Μικρή Τυμπανίστρια»

Ολοκληρώθηκαν σήμερα, στις 13:00, οι κινηματογραφικές λήψεις της σειράς του BBC «Μικρή Τυμπανίστρια», στο Σούνιο, σύμφωνα με την απόφαση της υπουργού Πολιτισμού και μετά τη γνωμοδότηση του ΚΑΣ.


Στις 7:00 ξεκίνησαν οι προετοιμασίες και στη συνέχεια το συνεργείο, με επικεφαλής τον σκηνοθέτη Παρκ Τσαν Γουκ και τους ηθοποιούς, ξεκίνησαν τις κινηματογραφικές λήψεις. Η σειρά θα προβληθεί σε 80 τηλεοπτικά δίκτυα σε όλον τον κόσμο.


Μετά την εξασφάλιση της απαιτούμενης άδειας από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, τα συνεργεία του BBC μετέβησαν από εχθές στο χώρο ώστε να προετοιμάσουν τις λεπτομέρειες για το γύρισμα.

Για περισσότερο από τρεις ώρες μετέφεραν όλα τα μηχανήματα που θα χρειαστούν, ενώ κάλυψαν με κλαδιά και φύλλα τα φυλάκια που δεν πρέπει να φαίνονται στις κινηματογραφικές λήψεις.


Στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου είχε τοποθετηθεί από χθες ανακοίνωση που ενημέρωνε το κοινό για το γύρισμα, ενώ η πρόσβαση των επισκεπτών στο μνημείο ήταν εφικτή σε όλη την διάρκεια των γυρισμάτων.

Σύμφωνα με τα ωράρια λειτουργίας, ο αρχαιολογικός χώρος θα παραμείνει ανοιχτός για τους επισκέπτες έως τη δύση του ήλιου.



Πηγή: skai.gr