Ένας “σκοτεινός” Τζιμ Κάρεϊ στο Dark Crime του Αλέξανδρου Αβρανά (τρέιλερ)

Στροφή α λα Ρόμπιν Ουίλιαμς, από τα περιοριστικά πλαίσια του "κωμικού" στην καριέρα του ολοκληρωμένου ηθοποιού, επιχειρεί ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ με τη βοήθεια του “δικού μας” Αλέξανδρου Αβρανά στο φιλμ Dark Crime.

Η ταινία είναι ένα φιλμ νουάρ, ένα σύγχρονο αστυνομικό θρίλερ με κοινωνικές προεκτάσεις και αναπάντεχες σεναριακές τροπές, και βασίζεται σε μια πραγματική ιστορία στην οποία η δολοφονία ενός επικεφαλής εταιρείας στην Πολωνία παρουσίαζε ανατριχιαστικές ομοιότητες με ένα αστυνομικό μυθιστόρημα.

Το τρέιλερ, που είδε το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη, αποσπά θετικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η ερμηνεία του Τζιμ Κάρεϊ φαίνεται ότι θα είναι καθηλωτική. Άξιοι συμπρωταγωνιστές του Κάρεϊ είναι η Σαρλότ Γκενσμπούργκ και Μάρτιν Τσόκας.

Το φιλμ Dark Crimes αποτελεί την τέταρτη σκηνοθετική δουλειά του Αλέξανδρου Αβρανά μετά τα Without, Miss Violence και Love Me Not με τους νέους έλληνες σκηνοθέτες (Λάνθιμος – Αβρανάς) να δείχνουν ότι καταξιώνονται και αποκτούν σημαντικό εκτόπισμα στην διεθνή κινηματογραφική σκηνή. Η ταινία αναμένεται στις 19 Απριλίου στο DIRECTV πριν κυκλοφορήσει στις σκοτεινές αίθουσες και On Demand στις 11 Μαΐου.

Πηγή: skai.gr