Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σας καλεί στην έκθεση «Van Gogh Alive - The Experience»

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σας καλεί τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, από τις 13:00 μέχρι τις 20:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην καλλιτεχνική έκθεση «Van Gogh Alive - The Experience», με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

Το μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς, η απόλυτη βιωματική εμπειρία.
Μία μοναδική παρουσίαση όλων των έργων του μεγάλου Ολλανδού ζωγράφου όχι με τον καθιερωμένο συνήθη τρόπο, αλλά με μία μέθοδο που αναδεικνύει νέες οπτικές γωνίες και προοπτικές, που αφηγείται την ιστορία του δημιουργού, διεισδύει και αγγίζει τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του. Προβάλει ολόκληρο τον κόσμο του.

3.000 πίνακες, σκίτσα αλλά και κινούμενες εικόνες, προβάλλονται από το φημισμένο σύστημα υψηλής τεχνολογίας SENSORY4™ στους τοίχους, τις κολώνες, τις οροφές, το πάτωμα.
Μία εκπληκτική τριασδιάστατη απεικόνιση, μία πολλαπλά υποσχόμενη, οπτική αλλά και αλληλεπιδραστική εμπειρία.

Οι ρέουσες εικόνες που γίνονται ένα σώμα με τους ψηφιακούς ήχους, δημιουργούν μία μαγευτική και καθηλωτική ατμόσφαιρα που συνεπαίρνει.

Από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου μετά τις 11.00 το πρωί, μπες στο oloimaziboroume.gr ή στο viva.gr και εξασφάλισε την είσοδό σου με ελάχιστη συμμετοχή 5 ευρώ.

Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά θα μετατραπούν σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

Πηγή: skai.gr