Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σας καλεί στην παράσταση «Γυναίκες του Παπαδιαμάντη»

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σας καλεί στο θέατρο «Χώρα» να παρακολουθήσετε το έργο «Γυναίκες του Παπαδιαμάντη», με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.
Η παράσταση θα δοθεί για τους σκοπούς του «Όλοι μαζί μπορούμε», την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ.

Γυναίκες του Παπαδιαμάντη. Μοναχικές αλλά δυναμικές φιγούρες, παλεύουν με τη φύση, τη ζωή, το θάνατο, με τη χαρά και τη λύπη.
Μάνες, γυναίκες, κόρες ξενιτεμένων, ναυτικών ή χαμένων ανδρών που συμμαχούν για να κερδίσουν την επιβίωση, το παρόν και το μέλλον των παιδιών τους, αποτελούν το δραματουργικό καμβά αυτής της σκηνικής δημιουργίας με αρωγό το δημοτικό τραγούδι, την παράδοση και το θρησκευτικό πνεύμα του συγγραφέα.
Μια σειρά από μοναδικά πορτραίτα ηλικιωμένων και νεαρών γυναικών, ζωντανεύει μπροστά μας σε μια δύσκολη εποχή που ακουμπά σε πολλά ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας«Σα να ΄χαν ποτέ τελειωμό τα πάθια κ΄ οι καημοί του κόσμου», όπως λέει ο Παπαδιαμάντης.

Κείμενο- σκηνοθεσία: Πέτρος Ζούλιας
Πρωταγωνιστούν: Νένα Μεντή, ΄Ερση Μαλικένζου, Ευγενία Δημητροπούλου, Χριστιάννα Ματζουράνη, Μαριάννα Τουντασάκη, Έφη Σακελλαρίου
Διεύθυνση: Αμοργού 20, Κυψέλη

Από τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου μετά τις 11 το πρωί, μπες στο oloimaziboroume.gr ή στο viva.gr και εξασφάλισε την είσοδό σου με ελάχιστη συμμετοχή 5 ευρώ.
Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

Πηγή: skai.gr