Κλείσιμο

Oι Iron Maiden επιστρέφουν στην Ελλάδα

Οι «βασιλιάδες» του χέβι μέταλ Iron Maiden, επιστρέφουν επτά χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση, στην Ελλάδα και το Rockwave Festival 2018 για να… ισοπεδώσουν το TerraVibe.

Σε συνέχεια της απόλυτα επιτυχημένης παγκόσμιας περιοδείας τους το 2016-17 για την προώθηση του 16ου άλμπουμ τους, The Book Of Souls, οι Iron Maiden θα βγουν ξανά στο δρόμο το 2018 με μια σειρά από συναυλίες σε φεστιβάλ και αρένες στην Ευρώπη, με την Legacy Of The Beast World Tour ξεκινώντας από το Ταλίν της Εσθονίας στις 26 Μαϊου και τελειώνοντας στην o2 Arena, στο Λονδίνο στις 10 Αυγούστου. Την Παρασκευή 20 Ιουλίου, θα βρεθούν μπροστά στο ελληνικό κοινό, στο Rockwave Festival στο Terra Vibe Park.
 
Το concept του Legacy Of The Beast World Tour είναι εμπνευσμένο από το ομότιτλο mobile game και το κόμικ των Maiden και το design του stage set θα συμπεριλαμβάνει μια πληθώρα από διαφορετικούς αλλά συνδεδεμένους «κόσμους», με τη set list να καλύπτει μια μεγάλη γκάμα από υλικό των 80’s και εκπλήξεις από τα πιο πρόσφατα albums.
Πηγή: skai.gr