Money Wars: H Disney ανακοίνωσε (νέα) τριλογία για το Star Wars

Αυξάνονται και πληθύνονται και τον κόσμο κυριεύουν οι ταινίες Star Wars… Ο πακτωλός χρημάτων που κερδίζει η Disney από τον Πόλεμο των Άστρων έχει ανοίξει την όρεξη στον αμερικανικό κολοσσό της ψυχαγωγίας, ο οποίος ήδη προγραμματίζει μια (νέα) τριλογία, η οποία θα προστεθεί στις εννέα συνολικά ταινίες με θέμα τα έργα και τις ημέρες της οικογένειας Σκάιγουοκερ, πέραν δύο ακόμη ταινιών, μιας που προβλήθηκε ήδη, (Rogue One) και μιας ακόμα με αντικείμενο τα πρώτα χρόνια της δράσης του πολυμήχανου τυχοδιώκτη Χαν Σόλο! 

Τη νέα τριλογία αναλαμβάνει ο σκηνοθέτης του «Τελευταίου Τζεντάι» Ρίαν Τζόνσον. Ο «Τελευταίος Τζεντάι» θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το Δεκέμβριο.

«Ως συγγραφέας-σκηνοθέτης του The Last Jedi, ο Τζόνσον συνέλαβε και υλοποίησε μια δυνατή ταινία για την οποία η Lucasfilm και η Disney είναι εξαιρετικά υπερήφανες» ανακοίνωσε η Disney.
 



O αμερικανικός κολοσσός έσπευσε να διευκρινίσει πάντως ότι το σύμπαν του Πολέμου των Άστρων δεν θα… εμπλουτιστεί με νέα επεισόδια του περιπετειώδους βίου της οικογένειας Σκάιγουοκερ: 

«Στη διατήρηση της νέας αυτής τριλογίας, η οποία είναι χωριστή από το σάγκα των Σκάιγουοκερ, ο Τζόνσον θα εισαγάγει νέους χαρακτήρες από μια γωνιά του γαλαξία που δεν έχει ξαναρευνήσει ποτέ το Star Wars» διευκρίνισε η εταιρεία. 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες ή προγραμματισμένες ημερομηνίες προβολής στη μεγάλη οθόνη, αλλά η ανακοίνωση της Disney υποδηλώνει τη μεγάλη εμπιστοσύνη του στούντιο στον Τζόνσον ενόψει της ταινίας του The Last Jedi. Το τελικό(;) επεισόδιο της νέας τριλογίας των Σκάιγουοκερ με σκηνοθέτη τον Τζέι Τζέι Άμπρααμς που σκηνοθέτησε και το «Star Wars: Η Αφύπνιση της Δύναμης». 

Είθε η δύναμη να είναι μαζί τους, και η νέα τριλογία του Πολέμου των Άστρων να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των θαυμαστών...

Πηγή: skai.gr - Σ.Κ