Σαν Ντιέγκο: Φόρος τιμής στην πριγκίπισσα Λέια του Star Wars

Τέσσερα fan clubs του «Star Wars» διοργάνωσαν αφιέρωμα στην κινηματογραφική πριγκίπισσα Λέια στο φετινό Comic Con, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, την Κυριακή.

Το Φεστιβάλ Comic Con είναι η ετήσια διοργάνωση, αφιερωμένη στα κόμικς και την ποπ κουλτούρα και διεξάγεται με πρωτοβουλία της San Diego Comic Book Convention. Συγκεντρώνει λάτρεις των κόμικς και των ταινιών επιστημονικής φαντασίας, «cosplayers» και εκπροσώπους των κινηματογραφικών στούντιο που συνήθως ανακοινώνουν τις  επόμενες παραγωγές τους και παρουσιάζουν τα τρέιλερ των νέων τους ταινιών.

Οι φανατικοί της κλασικής σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας μίλησαν για τη ζωή και το έργο της Κάρι Φίσερ, που ενσάρκωσε τον χαρακτήρα της πριγκίπισσας Λέια.

Πολλές γυναίκες ντυμένες Λέια, με άσπρο φόρεμα και το χαρακτηριστικό χτένισμα, μίλησαν για το πόσο τις ενέπνευσε ο χαρακτήρας που υποδύθηκε η Κάρι Φίσερ στο «Star Wars».

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε έκθεση τέχνης με έργα θαυμαστών που δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο της ηθοποιού Κάρι Φίσερ.

Η Κάρι Φίσερ εμφανίστηκε στην κλασική τριλογία του Πολέμου των Άστρων (A New Hope, The Empire Strikes Back, The Return of the Jedi) και στο «Star Wars: The Force Awakens».

Οι θαυμαστές τίμησαν και τον Κένι Μπέικερ, ηθοποιό που έγινε διάσημος για τον ρόλο του ρομπότ R2-D2 που πέθανε το 2016.


Πηγή: skai.gr