Παρουσίαση των νέων τίτλων της σειράς Μικρές Εισαγωγές

Την Τρίτη 11/7 στις 8.00 μμ παρουσιάζονται στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου οι νέοι τίτλοι της σειράς ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ, του πιο φιλόδοξου εκδοτικού εγχειρήματος των Εκδόσεων Παπαδόπουλος.

Η νέα αυτή συλλογή βιβλίων αναφοράς προσκαλεί Έλληνες αλλά και ξένους συγγραφείς από όλους τους τομείς των επιστημών, των γνώσεων και της επικαιρότητας, να καταγράψουν σύντομα και περιεκτικά όσα χρειάζεται να γνωρίζει κανείς για θέματα που έρχονται στις καθημερινές συζητήσεις και αναζητήσεις μας.

Η σειρά απευθύνεται στο πιο ευρύ αναγνωστικό κοινό. Σε όσους αναζητούν μια αναλυτική ενημέρωση. Σε όσους δεν έχουν τον χρόνο ή τη διάθεση μιας ακαδημαϊκής προσέγγισης. Σε όσους θέλουν απαντήσεις σε κάποιο από τα αναρίθμητα θέματα των οποίων η πολυπλοκότητα της εποχής, του κόσμου και της επιστήμης απαιτεί εμπεριστατωμένη κατανόηση.

Στην παρουσίαση της σειράς θα μιλήσουν ο Διευθυντής της σειράς Μπάμπης Παπαδημητρίου και οι συγγραφείς των νέων τίτλων Γιάννης Κυριόπουλος, Αντιγόνη Λυμπεράκη, Μιράντα Ξαφά και Γιούλη Φωκά-Καβαλιεράκη.

Θα ανακοινωθούν και οι επόμενοι τίτλοι της σειράς.



Πηγή: skai.gr