Η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» είναι γεγονός

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 στο Καλλιμάρμαρο, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον σημαντικό δημιουργό μαζί με πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες.
Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Φοίβος Δεληβοριάς, Νίκος Ζιώγαλας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Ζουγανέλης, Κωστής Μαραβέγιας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, Μελίνα Τανάγρη, Μαρία Φαραντούρη και Γιάννης Χαρούλης!
Μαζί τους, η Βιολέτα Ίκαρη, η Βασιλική Καρακώστα, η Κατερίνα Πολέμη, ο Γιώργος & Νίκος Στρατάκης, η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και η χορωδία GraduArti που αποτελείται από αποφοίτους των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων. Δεν θα τους χωράει η σκηνή!

Θα ερμηνεύσουν τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου αλλά και του Τσιτσάνη, του Σογιούλ, του Ζαμπέτα, δημοτικά, λαϊκά κι άλλα είδη.

Στην εικαστική επιμέλεια είναι ο Αλέξης Κυριτσόπουλος και στα κείμενα η Μυρτώ Κοντοβά.

Η προπώληση των εισιτηρίων είναι 6€ και ηλεκτρονική προσφορά σε τρόφιμα, 12€ στην αρένα όρθιοι και ηλεκτρονική προσφορά σε τρόφιμα και πραγματοποιείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ: στο viva.gr και το athinorama.gr
ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ VIVA: Media Markt, βίντεο κλαμπ SEVEN SPOT, δισκοπωλεία RELOAD, βιβλιοπωλείο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, καθώς και στα νέα σημεία της viva στο Σύνταγμα και την Τεχνόπολη
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: στο 11876 για αγορά εισιτηρίων και περισσότερες πληροφορίες.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στην Αποστολή Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τον Δήμο Αθηναίων.
Πηγή: skai.gr