Η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» με τον Διονύση Σαββόπουλο

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που χρόνια τώρα προσφέρει βοήθεια με τις κινητοποιήσεις του, καλεί φέτος τον Διονύση Σαββόπουλο να ηγηθεί του μεγαλύτερου μουσικού γεγονότος του καλοκαιριού με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων. Με ένα συμβολικό εισιτήριο ολίγων ευρώ και προσφορά τροφίμων, μας δίνεται η δυνατότητα να ζήσουμε μια πραγματικά μεγάλη συναυλία και ταυτοχρόνως να συμμετάσχουμε στην ευγενική προσπάθεια του «Όλοι Μαζι Μπορούμε».

Ο Διονύσης Σαββόπουλος θα μας παρουσιάσει στο Καλλιμάρμαρο έναν γαλαξία από φωνές και τραγούδια, σε μια νύχτα σαν κι αυτές που μας χαρίζει πάνω από 50 χρόνια τώρα. «Του Νιόνιου οι κοινότητες φτιάχνουν άλλους γαλαξίες». Ξεκίνησε το ταξίδι του με ένα φορτηγό το 1963 από την Θεσσαλονίκη και συνεχίζει ανακαλύπτοντας καινούριους δρόμους, φωτίζοντας τόπους που κανείς δεν είχε δει, χτίζοντας μια μουσική πόλη δική του. Εφευρέτης της σχολής των Ελλήνων τραγουδοποιών, παρουσιαστής και παραγωγός παλιών και νέων τραγουδιστών, συνθετών και συγκροτημάτων.

Με 12 από αυτούς, «καλύτερους απ΄αυτόν» όπως λέει ο ίδιος, όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Γιάννης Χαρούλης, προσεχώς και άλλοι πολλοί... που σύντομα θα τους μάθουμε, θα συναντηθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο την Τετάρτη 12 Ιουλίου, για να τραγουδήσουν τραγούδια δικά του και άλλων, πχ. του Τσιτσάνη, του Σουγιούλ, του Ζαμπέτα… Τραγούδια γενικής συγκινήσεως, δημοτικά, ρεμπέτικα, ελαφρά κ.α., από 12 μεγάλες φωνές της Ελλάδας, που με την ίδια ζέση και ευαισθησία έδωσαν αφιλοκερδώς τον παρόν στην πρόσκληση αυτή. Γιατί ζει και θα ζη το ελληνικό τραγούδι.

Ο σκοπός αυτής της συναυλίας είναι η συνεισφορά μας σε τρόφιμα για τους συνάνθρωπους μας οι οποίοι δοκιμάζονται στα δύσκολα χρόνια που περνάμε. Ταυτοχρόνως, η συναυλία αυτή συμβολίζει τη συνεισφορά του ελληνικού τραγουδιού στην ενότητα που τόσο έχουμε ανάγκη. Το ελληνικό τραγούδι έρχεται πάλι να μας στηρίξει, να μας ενώσει και να μας εμπνεύσει για να μετατρέψουμε την δυσκολία μας σε δύναμη. Θα είναι μια γιορτή. Με παρέες μικρών και μεγάλων και με καλοκαιρινό φεγγάρι. Γιορτή αλληλεγγύης, γιορτή αγάπης. Γεμάτη απ’ τα δικά μας τραγούδια, με τον δικό μας Διονύση Σαββόπουλο και την έναστρη παρέα των 12 υπέροχων φίλων του.

Η προσδοκία όλων μας για τη συναυλία αυτή, είναι με όχημα τον πολιτισμό μας και μέσα από την καλλιτεχνική κατάθεση, να συγκεντρωθούν με την βοήθεια των χιλιάδων ή των δεκάδων χιλιάδων θεατών που ευελπιστώντας αναμένουμε, τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η προπώληση (τιμή εισιτηρίου 6€) ξεκίνησε ηλεκτρονικά στο viva.gr και στο athinorama.gr, στα συνεργαζόμενα με τη viva καταστήματα σε όλη την Ελλάδα (Media Markt, βίντεο κλαμπ SEVEN SPOT, δισκοπωλεία RELOAD, βιβλιοπωλείο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ), καθώς και στα νέα σημεία της viva στο Σύνταγμα και στην Τεχνόπολη. Εναλλακτικά καλέστε στο 11876. Τιμή εισιτηρίου την ημέρα της συναυλίας 8€, συν προσφορά σε τρόφιμα.

Αναλυτικά η διαδικασία για την ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου σας:
• Μπείτε στο viva.gr
• Στην κατηγορία «Θεάματα» επιλέξτε τη «Μουσική»
• Βρείτε το εικονίδιο «Μεγάλη Συναυλία του Όλοι μαζί μπορούμε» και προχωρήστε με την κράτηση
• Επιλέξτε τον αριθμό εισιτηρίων που θέλετε να αγοράσετε
• Στο πεδίο «Πρόσθετα πακέτα και υπηρεσίες» εισάγετε το ποσό της προσφοράς σας για αγορά τροφίμων
• Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ολοκληρώστε την κράτηση σας
Σας περιμένουμε με την επιβεβαίωση της κράτησής σας είτε εκτυπωμένη, είτε σε ηλεκτρονική μορφή


Θα είμαστε εκεί όλοι μαζί.


Γιατί ΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ και γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Πηγή: skai.gr