Η «άλλη πλευρά» του Τζορτζ Μάικλ

Μία άλλη πλευρά του Τζορτζ Μάικλ αποκάλυψε ο παρουσιαστής, σκηνοθέτης και παραγωγός Ρίτσαρντ Οζμάν μετά το θάνατο του ποπ σταρ. Αυτή του ανθρώπου που βοηθούσε τους συνανθρώπους του όταν είχαν ανάγκη χωρίς μάλιστα να θέλει οι πράξεις ανθρωπιάς να γίνονται γνωστές.

Σύμφωνα με τον Οζμάν όταν ήταν παραγωγός του τηλεπαιχνιδιού Deal, μία διαγωνιζόμενη ήλπιζε ότι θα κέρδιζε 15 χιλιάδες λίρες προκειμένου να πληρώσει για την θεραπεία της για την εξωσωματική γονιμοποίηση που ήθελε να κάνει.

Τελικά όμως δεν κατάφερε να συγκεντρώσει αυτό το ποσό και τότε ο Τζορτζ Μάικλ που προφανώς, όπως είπε ο Οζμάν, παρακολούθησε το τηλεπαιχνίδι από την τηλεόραση, τηλεφώνησε στην εκπομπή έμαθε τα στοιχεία της παίκτριας και της έδωσε όλο το ποσό που χρειάζονταν για την θεραπεία.

Σύμφωνα με τον Independent, η πράξη αυτή του ποπ σταρ έμεινε μυστική μέχρι και την ημέρα του θανάτου του.

Βέβαια η φιλανθρωπική δράση του καλλιτέχνη ήταν γνωστή αφού είχε ενεργή συμμετοχή στην περίφημη Band Aid, στην οποία συμμετέχουν πολλοί Βρετανοί και Ιρλανδοί μουσικοί με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά της Αφρικής, ενώ ήταν και μέλος της οργάνωσης Rainbow Trust, που συγκεντρώνει χρήματα για παιδιά που πάσχουν από ανίατες ασθένειες.

Ο τραγουδιστής πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων, σε ηλικία 53 ετών. Ο θάνατός του προκάλεσε παγκόσμιο σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο. 
Πηγή: skai.gr