Καλύτερα αμειβόμενη μουσικός για το 2016 η Τaylor Swift

Στην κορυφή της λίστας των μουσικών με τις υψηλότερες αμοιβές στον κόσμο το 2016, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, βρίσκεται η Taylor Swift.

Ακολουθούν μετά την 26χρονη Αμερικανίδα, το βρετανικό συγκρότημα One Direction και η Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele.

Η Taylor Swift καταγράφει κέρδη που αγγίζουν τα 170 εκατομμύρια δολάρια (από περιοδείες, δίσκους, διαφημιστικά έσοδα και άλλες πηγές), ενώ το άλμπουμ «1989», έχει πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια άλμπουμ στις ΗΠΑ.

Οι One Direction έρχονται δεύτερη με απολαβές ύψους 110 εκατομμυρίων δολαρίων και στη τρίτη θέση, βρίσκεται η 28χρονη Adele, με απολαβές ύψους 80,5 εκατομμυρίων δολαρίων, το υψηλότερο εισόδημά της έως σήμερα.

Η 58χρονη Madonna, βρίσκεται στην τέταρτη θέση, με 76,5 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη, ποσό που εκτόξευσε τις συνολικές απολαβές κατά τη διάρκεια της καριέρας της στα 1,4 δισ. δολάρια προ φόρων.

Στην δεκάδα είναι η 28χρονη Rihanna με κέρδη ύψους 75 εκατομμυρίων δολαρίων, ο τραγουδιστής της country μουσικής, Garth Brooks (70 εκατομμύρια δολάρια), οι βετεράνοι της ροκ, AC/DC (με 67,5 εκατομμύρια δολάρια), οι Rolling Stones με 66,5 εκατομμύρια δολάρια. Ακολουθεί ο DJ Calvin Harris με 63 εκατομμύρια δολάρια και ο ράπερ Diddy με 62 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: skai.gr