Πρωταγωνίστρια στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης γυναίκα-θύμα επίθεσης με οξύ

Βασίλισσα της πασαρέλας στην πρώτη ημέρα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης ήταν μια νεαρή Ινδή ηλικίας 19 ετών, που παραμορφώθηκε έπειτα από επίθεση με οξύ από τον γαμπρό της.  

Η απρόσμενη προσκεκλημένη σε αυτήν την λαμπερή εκδήλωση, η Ρεσμά Κουρεσί, δέχθηκε επίθεση με οξύ το 2014 από τον γαμπρό της, που ήθελε να επιτεθεί στην αδελφή της, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, τον εγκατέλειψε.

Η 19χρονη συμμετείχε στην επίδειξη μόδας, που πραγματοποιήθηκε χθες στις 19.00 ώρα Ελλάδας, με την υπογραφή της ιταλικής FTL Moda, μια ομάδας νεαρών δημιουργών, η οποία γίνεται αντικείμενο συζήτησης τακτικά τα τελευταία χρόνια περισσότερο για τις επιλογές των μοντέλων παρά για τα ρούχα της.

Πριν από έναν χρόνο στην επίδειξή της εταιρείας είχε συμμετάσχει η Αυστραλή Μάντλιν Στιούαρτ, μια νεαρή κοπέλα με σύνδρομο Down, όπως επίσης και μια πωλήτρια αυτοκινήτων από το Νιου Τζέρσεϊ, η Ρεμπέκα Μαρίν, που γεννήθηκε χωρίς αντιβραχίονες.

Η επίσημη αυλαία στη Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ανέβηκε χθες λίγο νωρίτερα με την επίδειξη μόδας του Τζόνι Νταρ.

Ο Αμερικανός δημιουργός παρουσίασε την συλλογή του, με τον τίτλο «Τζιν για τους Πρόσφυγες», η οποία αποτελείται από 100 τζιν, το καθένα εξ αυτών έχουν δωρίσει διάσημες προσωπικότητες και τα διακόσμησε ο ίδιος, ενώ τα έσοδα από τα πωλήσεις θα προσφερθούν στη Διεθνή Επιτροπή Διάσωσης (IRC).
Πηγή: skai.gr