Κλείσιμο

Νέο βίντεο των Radiohead με γεύση Λάνθιμου

Στο νέο βιντεοκλίπ του βρετανικού ροκ συγκροτήματος των Radiohead βάζει την υπογραφή του ο Έλληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος, κλέβοντας τις εντυπώσεις για ακόμα μια φορά με το σκηνοθετικό του έργο.

Ο Λάνθιμος είναι ένας από τους πέντε δημιουργούς στους οποίους απευθύνθηκε το συγκρότημα προκειμένου να σκηνοθετήσουν τα βίντεο κλιπ του νέου τους άλμπουμ με τίτλο «A Moon Shaped Pool»στο πλαίσιο προώθησής του. 

Ο Έλληνας σκηνοθέτης επιμελείται το βίντεο του νέου τραγουδιού «Identikit». 

Από σκηνή του βίντεο η οποία δημοσιοποιήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του βρετανικού συγκροτήματος στο Instagram φαίνεται ότι πρωταγωνιστεί ο γάλλος ηθοποιός Denis Lavant.

Ο ηθοποιός φαίνεται να τρώει καθισμένος στη γωνία μιας ρετρό ταβέρνας, αλλά όταν ο φακός πλησιάζει αποκαλύπτεται ότι δεν κρατάει τίποτα στα χέρια του.

Το συγκρότημα του Thom Yorke, το οποίο επανέρχεται στα δισκογραφικά δρώμενα με το ένατο άλμπουμ του, πέντε χρόνια μετά το «King of Limbs», ζήτησε από τον 43χρονο Έλληνα δημιουργό και άλλους πέντε καλλιτέχνες να εμπνευστούν από τα κομμάτια του «A Moon Shaped Pool», και να σκηνοθετήσουν μικρά βίντεο για να τα ανεβάσουν στον επίσημο λογαριασμό τους δίνοντας έτσι το στίγμα της νέας τους δουλειάς.
 

 

Next up in our series of vignettes is Identikit by Yorgos Lanthimos.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Radiohead (@radiohead) στις

Πηγή: skai.gr