Συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για συγκέντρωση τροφίμων

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016, ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΣΤΑΔΙΟ
Ώρα έναρξης συναυλίας στις 9μ.μ.
Είσοδος κοινού από τις 6 μ.μ.


Οι μεγάλες φωνές της Ελλάδας ενώνονται στα ωραιότερα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων, την Πέμπτη στις 16 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο.

Χάρις Αλεξίου
Ελένη Βιτάλη
Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Σταμάτης Κραουνάκης
Μανώλης Μητσιάς
Γιώργος Νταλάρας
Μίλτος Πασχαλίδης
Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Ηρώ Σαΐα

Μοναδική προσδοκία όλων για τη συναυλία αυτή, είναι η παρουσία σας και η συμμετοχή σας ώστε να συλλέξουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα τροφίμων. Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο Δήμο Αθηναίων, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και μέσω της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος, σε δήμους που χρειάζονται υποστήριξη.



Το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ευχαριστεί θερμά τον ΟΑΣΑ
Kατά μία ώρα θα παραταθεί η κυκλοφορία των μέσων μαζικής μεταφοράς το βράδυ της Πέμπτης 16 Ιουνίου, που θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τη συγκέντρωση τροφίμων στο Καλλιμάρμαρο.
Η διοίκηση του ΟΑΣΑ, για τη διευκόλυνση του κοινού που θα παραβρεθεί στη συναυλία, θα παρατείνει τη λειτουργία του Μετρό, του τραμ, των λεωφορείων και των τρόλεϊ.

Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση 5 ευρώ
και την ημέρα της συναυλίας στα ταμεία του σταδίου 7 ευρώ.

Για την είσοδό σας στην συναυλία, απαραίτητη η προσφορά σας σε τρόφιμα, μία σακούλα ο καθένας μας. Οι σακούλες με τα τρόφιμα θα παραδοθούν στις εισόδους του σταδίου την ημέρα της συναυλίας.



Προπώληση: VIVA.GR 11876 PUBLIC SEVEN SPOTS RELOAD MEDIA MARKT ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ






Πηγή: skai.gr