Κλείσιμο

Life is Good! Η δράση της LG και του ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ και η LG συνεχίζουν την προσπάθειά τους να σας διασκεδάσουν με την δράση τους Life is Good!
Δύο φορές το μήνα, διοργανώνουν διαγωνισμούς και οι τυχεροί παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές πρεμιέρες, σεμινάρια και πολλά άλλα.
Την Παρασκευή 24 Απριλίου 150 τυχεροί θα παρακολουθήσουν τη μεγάλη θεατρική επιτυχία «Σιρανό ντε Μπερζεράκ» στο θέατρο Πάνθεον. 
Από τον περασμένο Οκτώβρη και για ένα περίπου μήνα η παράσταση «Σιρανό ντε Μπερζεράκ» μαγνήτισε το κοινό σημειώνοντας ρεκόρ εισιτηρίων.
Το θέατρο Πάνθεον θέλοντας να ικανοποιήσει τους εκατοντάδες του κοινού που δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν αυτή την  παραγωγή σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στον ομώνυμο ρόλο, παρουσιάζει και πάλι από τις 17 Απριλίου το ηρωικό αριστούργημα του Ροστάν για 15 παραστάσεις.
Πρόκειται για μία ιστορία που μιλά για τη διαφορετικότητα, την ομορφιά και την ασχήμια, την καλοσύνη και την κακία, για την αυτοθυσία, αλλά κυρίως για την αληθινή αγάπη.
Μαζί με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο πρωταγωνιστούνη Τάνια Τρύπη, ο Κώστας Μπερικόπουλος και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης. 
Επί σκηνής βρίσκεται η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο βιολί

Για να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσετε μία από τις 75 διπλές προσκλήσεις, στείλτε LIFEISGOOD (ΚΕΝΟ) το ονοματεπώνυμό σας στο 54335, με χρέωση απλού μηνύματος, ή μπείτε στο lifeisgood.gr. 
Πάρτε μέρος μέχρι την Τετάρτη 22 Απριλίου στις 2 το μεσημέρι. 

Πηγή: skai.gr