Stray.gr-λαμπάδα από τα αδέσποτα

Oι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr σας περιμένουν στο Πασχαλινό Bazaar που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 (11:00 - 20:00) στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Στο Πασχαλινό Μπαζάρ θα βρείτε πασχαλινές λαμπάδες σε πολύ μεγάλη ποικιλία, φτιαγμένες από τους εθελοντές με μεράκι και αγάπη, κοσμήματα με θέμα τα ζώα και όχι μόνο, είδη για τον σκύλο σας και τη γάτα σας, χειροτεχνίες, είδη δώρων, διακοσμητικά αντικείμενα, βιβλία καινούρια και μεταχειρισμένα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, ρούχα & αξεσουάρ μεταχειρισμένα, προϊόντα του Stray.Gr, t-shirts για μικρούς και μεγάλους, κούπες, ποδιές μαγειρικής, καλοκαιρινές ομπρέλες και τσάντες

Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πλούσιο μπουφέ με καφέ, αναψυκτικά και υπέροχα σπιτικά φαγητά και γλυκά, νηστίσιμα και μη, από τα χεράκια των εθελοντών.

Στον χώρο, θα μπορέσετε να παρακολουθήστε και την επίδειξη των απίθανων σκύλων – οδηγών της Ελληνικής Σχολή Εκπαίδευσης Σκύλων-Οδηγών Τυφλών Λάρα. Η Σχολή Σκύλων Οδηγών Λάρα, σταθερός συνεργάτης του Stray.gr, θα βρίσκεται εκεί όλο το διήμερο.

Φέτος εγκαινιάζεται η επίσημη συνεργασία με την οργάνωση Μπορούμε και οι επισκέπτες μπορούν να φέρουν μαζί τους φαγητό (σε οποιαδήποτε μορφή ή ποσότητα) για να δωριστεί, μέσω του Μπορούμε, σε κοινωφελή ιδρύματα που το έχουν ανάγκη.

Σκοπός του Μπαζάρ είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου, ώστε να συνεχίσουμε να βοηθάμε αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα και να συμβάλλουμε στη βελτίωση της συμβίωσης των ανθρώπων και των ζώων στην πόλη μας.

To Σωµατείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων- Stray.gr είναι ένα µη κερδοσκοπικό σωµατείο που έχει σκοπό να προσφέρει βοήθεια στα αδέσποτα ζώα της Ελλάδας.

Το Stray.gr προσφέρει περίθαλψη, στειρώσεις, εµβολιασµούς, θεραπείες και υιοθεσίες στα αδέσποτα ζώα, καθώς και ενηµέρωση και αλληλοβοήθεια στους φιλόζωους, ενώ δίνει προτεραιότητα στις δύσκολες περιπτώσεις επειγόντων περιστατικών βαριά άρρωστων ή χτυπηµένων ζώων.

Από το 2001 έχει βοηθήσει πάνω από 2.000 αδέσποτα ζώα, κυρίως στην περιοχή της Αττικής.

Τα μέλη του Stray.gr είναι μόνο εθελοντές που δεν αμείβονται και το σωματείο εξαρτάται αποκλειστικά από τη συνεισφορά όσων αντιλαμβάνονται ότι και τα αδέσποτα ζώα, όπως έξαλλου και οι άνθρωποι, χρειάζονται φροντίδα καθώς είναι απολύτως εκτεθειμένα στο αστικό περιβάλλον.

Πηγή: skai.gr