13 Μαρτίου το 17ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Στο Φεστιβάλ φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ταινίες τεκμηρίωσης απ' όλο τον κόσμο, 168 ταινίες για την πολιτική και τους ανθρώπους, για το περιβάλλον και τις επιπτώσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας σ' αυτό.

Στο επίκεντρο των ντοκιμαντέρ είναι και οι υπό διαμόρφωση νέες πολιτικές δράσεις και... αντιδράσεις των πολιτών. Θα δούμε επίσης ταινίες για την Ελλάδα και την ιδεολογικοοικονομική κρίση, για τις δικτατορίες σε μακρινές ξεχασμένες χώρες, για τη Ρωσία, για τη Συρία και το Ιράκ, για την Ινδονησία και τη Βουλγαρία, για την Ευρώπη αλλά και την Ασία, τον Καναδά και τη Γερμανία, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του 17ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης - Εικόνες του 21ου Αιώνα, που θα πραγματοποιηθεί φέτος από την επόμενη Παρασκευή 13 έως τις 22 Μαρτίου.

Με διευθυντή τον διευθυντή και του Φεστιβάλ Κινηματογράφου κ. Δημήτρη Εϊπίδη, αλλά χωρίς διοίκηση καθώς η θητεία του πενταμελούς Δ.Σ. με πρόεδρο τον σκηνοθέτη κ. Γιάννη Σμαραγδή έχει λήξει από τον περασμένο Αύγουστο και παραμένει σε παράταση μέχρι τον ορισμό νέου Δ.Σ. το 17ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, συνεχίζει την πολυετή πολιτισμική του παρέμβαση και ενημέρωση των σινεφίλ στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: skai.gr