200 ευαίσθητες χορδές που θα μας μαγέψουν

Η ΜΕΡΙΜΝΑ, στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων της, διοργανώνει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τη μουσική εκδήλωση: «200 ΚΙΘΑΡΕΣ» των Βαγγέλη Μπουντούνη και Μάρως Ραζή, με τους «String Demons» και τους «Κιθαριστές», το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015.

200 παιδιά, 200 κιθάρες με τις ευαίσθητες χορδές τους, φιλοδοξούν να επαναλάβουν την επιτυχία της μουσικής εμπειρίας που χάρισαν στο κοινό του Μεγάρου το 2012.

Ο Βαγγέλης Μπουντούνης μιλώντας για τη βραδιά τονίζει ότι «Η μεγάλη πρόκληση των Κιθαριστών είναι η δυσκολία κουρδίσματος της ορχήστρας αλλά και το παράδοξο να παίζουν οι σολίστες, δάσκαλοι και μαθητές μαζί».

Η ΜΕΡΙΜΝΑ είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, η οποία στηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν την απώλεια αγαπημένων προσώπων και παρέχει φροντίδα σε σοβαρά άρρωστα παιδιά και στις οικογένειές τους.

«Η αλληλεγγύη και ο πολιτισμός είναι τα μόνα μέσα για να ξεφύγουμε από αυτό το τέλμα. Πρόθεσή μας είναι να αποδείξουμε, ότι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι και ειδικά η νεολαία αυτού του τόπου δημιουργεί», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο Βαγγέλης Μπουντούνης.

Η Πρόεδρος της Μέριμνας, Δανάη Παπαδάτου, μας παρακινεί να αφεθούμε στους ήχους από τις εκατοντάδες κιθάρες και να παρασυρθούμε σε τόπους και χρόνους μαγικούς, απολαμβάνοντας την κάθε νότα, τον κάθε ήχο και την κάθε στιγμή μιας συναυλίας που υμνεί την ίδια τη Ζωή.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της Μέριμνας, ώστε η ανακουφιστική της στήριξη να φθάσει σε όσο περισσότερα παιδιά γίνεται.
Πηγή: Ιωάννα Μπαζιάνα