Ο Δώρος Δημοσθένους στον Ιανό

Λίγο πριν τις εμφανίσεις του στον Ιανό σήμερα 20 και αύριο 21 Φεβρουαρίου, μιλά αποκλειστικά στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, για τη μουσική, τα σχέδια και τους προβληματισμούς του.

Με ρετρό διάθεση, ο ερμηνευτής, γιορτάζει τις απόκριες και υποδέχεται το κοινό του Ιανού, σε ένα πολύ κεφάτο πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις και τραγούδια από Perry Como, και Frank Sinatra μέχρι Beatles και Elvis Presley.

 Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ θα υπάρχει ειδική αναφορά στο ελληνικό swing και retro, με τραγούδια των Σπάρτακου, Μουζάκη, Σουγιούλ, Θεοφανίδη, Γιαννίδη, ενώ τον ερμηνευτή θα πλαισιώνουν στη σκηνή πέντε μουσικοί(πιάνο-μπάσο-τρομπέτα-σαξόφωνο και ντραμς).

«Θέλουμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να φτιάξουμε ατμόσφαιρα εποχής ξεσηκώνοντας τον κόσμο με χορό (ακόμα και από τις καρέκλες) και τραγούδι σε αποκριάτικη ατμόσφαιρα. Η ιδέα αυτή προέκυψε από την αγάπη μου για τη μουσική περασμένων δεκαετιών και ειδικά το swing και το rock'n'roll και από την ανάγκη μου να βγάλω μια πιο θεατρική πλευρά μου, μιας και αυτή η μουσική με την ευχάριστη διάθεση που έχει, σου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστείς και με κίνηση» λέει.
Πηγή: Πηγή: AΜΠΕ