«Η Αυτοκτονία μου» του Δημήτρη Κατσιμίρη στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα

Στο πρώτο του θεατρικό έργο με τίτλο «Η Αυτοκτονία μου», που κάνει πρεμιέρα στις 5 Δεκεμβρίου στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα, ο Δημήτρης Κατσιμίρης αναρωτιέται με χιούμορ και σαρκασμό « Που πηγαίνει ο άνθρωπος όταν αυτοκτονεί; Στον Παράδεισο; Στην Κόλαση; Kαι αν στην Κόλαση είναι ωραία;»

Στο θεατρικό έργο «Η Αυτοκτονία μου», όπου οι ερωτήσεις δεν σταματούν ποτέ, την σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Σταμούλης. Πρωταγωνιστούν οι Χρυσόθεμις Αμανατίδη και ο συγγραφέας Δημήτρης Κατσιμίρης.

Ένας νεαρός άντρας αυτοκτονεί μέσα στο υπνοδωμάτιό του και καταλήγει στην Κόλαση. Εκεί τον υποδέχεται μία αινιγματική γυναίκα, η οποία έχει υπό την προστασία της όλους τους αυτόχειρες που καταλήγουν εκεί. Αυτή η γυναίκα του παρέχει συναισθηματική και ερωτική ικανοποίηση, ασφάλεια και πληρότητα. Οι μέρες περνούν υπέροχα μαζί της στην Κόλαση ,ώσπου ένα γεγονός , ανατρέπει την ιστορία.

Η παράσταση θα παίζεται από 5 Δεκεμβρίου 2014 εως 24 Ιανουαρίου 2015, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις στις 9:30 μ.μ, στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα (Μεγ. Αλεξάνδρου 125), Κεραμεικός.

Ταυτότητα
«Η Αυτοκτονία μου»
Συγγραφέας : Δημήτρης Κατσιμίρης
Σκηνοθέτης : Δημήτρης Σταμούλης
Βοηθός σκηνοθέτη -Μουσική Επιμέλεια : Γιάννης Σάββα
Σκίτσο αφίσας- Σκηνικός χώρος : Δημήτρης Σταμούλης
Μάσκες : Oλυμπία Σιδερίδου
Σχεδιασμός φωτισμού - Φωτογραφία : Παύλος Μαυρίδης
Video- trailer : Αντώνης Δημητρόπουλος
Eκτέλεση Παραγωγής : 14Π
Παίζουν οι ηθοποιοί Χρυσόθεμις Αμανατίδη , Δημήτρης Κατσιμίρης

Info

Τεχνοχώρος Φάμπρικα Μεγ. Αλεξάνδρου 125 Κεραμεικός
Κρατήσεις: 2103411651 - 6937686795

Ημέρες – Ώρες Παραστάσεων – Τιμή Εισιτηρίου
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο  στις 9:30 μ.μ
Διάρκεια παράστασης 60 λεπτά
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ, Φοιτητικό/ατέλεια/ανέργων: 5 ευρώ.

Σημείωμα συγγραφέα

«Πίσω από μία αυτοκτονία είναι δύσκολο να βρεις τα αίτια και τους λόγους της. Μπορείς μόνο να κάνεις υποθέσεις. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, πολύ απλά γιατί κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Μία βεβαιότητα όμως, δική μου τουλάχιστον, είναι πως όλοι αυτοί οι ''ευαίσθητοι'' αυτόχειρες εξαπατήθηκαν από κάποιον που τους έπεισε πως η ζωή δεν αξίζει. Αυτός ο κάποιος είναι τις περισσότερες φορές ο ίδιος μας ο εαυτός».

Σημείωμα σκηνοθέτη
«Αξίζει η ζωή; Πονάς στον θάνατο; Υπάρχει το μετά; Καίγεσαι στην κόλαση; ''Η Αυτοκτονία μου '' το πρώτο θεατρικό έργο του Δημήτρη Κατσιμίρη μιλάει για όλα αυτά με ειρωνεία, χιούμορ και με μια διάθεση σαρκασμού. Φόβος, αγωνία για την πρωτιά, ματαιοδοξία, προσδοκίες...
Όλα περνάνε από το έργο του σαν ένα παράλογο παιχνίδι. Οι ερωτήσεις δεν σταματούν ποτέ. Υπάρχουν απαντήσεις; Ποιος ξέρει...»
Πηγή: skai.gr