Αυτήν την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ο τόμος του Χαρίλαου Τρικούπη

Αυτήν την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ο τόμος του Χαρίλαου Τρικούπη του εκσυγχρονιστή και του δημιουργού έργων υποδομής που συνέβαλαν στην οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος. Ο Μεσολογγίτης πολιτικός έκανε δυνατό το μεγάλο έργο του Ελευθερίου Βενιζέλου: την αξιοκρατική επιλογή συνεργατών, την αναμόρφωση των θεσμών και τον εδαφικό διπλασιασμό της χώρας.

Παράλληλα το ένθετο ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΤΡΑ θα μας ταξιδέψει σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Από την Πορταριά και τη Μακρυνίτσα ως την Βυζίτσα και τις Πινακάτες. Βόλτες στο βουνό με θέα ...θάλασσα, αξέχαστες δραστηριότητες στον καθαρό αέρα, ζεστοί και φιλόξενοι ξενώνες, πεντανόστιμα πιάτα σε γραφικά ταβερνάκια. Λονδίνο 2014, το «νέο» πρόσωπο της βρετανικής πρωτεύουσας που αγαπούν οι Έλληνες, στις πιο ανερχόμενες γειτονιές μακριά από το τουριστικό κέντρο. Πέντε Λονδρέζοι μας προτείνουν τα αγαπημένα τους μέρη για φαγητό, ποτό, διασκέδαση και βόλτες.

Επίσης, θα μάθουμε τι παίζει φέτος στα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας, θα κάνουμε «Τουρνέ» σε 4 θρυλικές μουσικές σκηνές της Ευρώπης - Μόσχα, Βερολίνο, Δρέσδη, Βιέννη και Σαββατοκύριακο στο Μόναχο
Πηγή: skai.gr