Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών όταν αυτοκτόνησε

Ο σπουδαίος ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς δε βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ όταν αυτοκτόνησε, ωστόσο, η συμπεριφορά του πριν το θάνατό του καταδεικνύει «αύξηση της παράνοιας», όπως αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής.

Παράλληλα, η τοξικολογική ανάλυση κατέδειξε πως οι φαρμακευτικές ουσίες που εντοπίστηκαν στον οργανισμό του ήταν σε «θεραπευτικά» κι όχι σε επικίνδυνα επίπεδα.

Η έκθεση επιβεβαιώνει πως ο Γουίλιαμς αυτοκτόνησε, με το θάνατό του να οφείλεται σε «ασφυξία λόγω απαγχονισμού», όπως είχε εξ αρχής εκτιμηθεί.

Είχε διαγνωστεί με τη νευροεκφυλιστική νόσο του Πάρκινσον το 2012 και πριν αυτοκτονήσει είχε αρχίσει να εμφανίζει προβλήματα στο αριστερό του χέρι.

Μολονότι βρέθηκε κρεμασμένος, οι ιατροδικαστές επιβεβαίωσαν πως ο Γουίλιαμς είχε προσπαθήσει να κόψει τις φλέβες στον αριστερό του καρπό.

Ο Γουίλιαμς είχε αντιμετωπίσει προβλήματα εθισμού σε ναρκωτικά και το αλκοόλ κατά την ταραχώδη ζωή του, ενώ πριν αυτοκτονήσει αντιμετώπιζε κρίση κατάθλιψης, όπως αποκάλυψαν μετά το θάνατό του άνθρωποι του περιβάλλοντός του.

Ο 63χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, στις 11 Αυγούστου. Εθεάθη ζωντανός για τελευταία φορά την προηγούμενη ημέρα.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ