«Το μέλλον που μοιραζόμαστε» στο φετινό TEDx Academy

Με κεντρικό θέμα «Το μέλλον που μοιραζόμαστε», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου η φετινή διοργάνωση του «TEDx Academy», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν 15 διεθνώς αναγνωρισμένοι ομιλητές, οι ομιλίες των οποίων θα εστιαστούν σε τρεις βασικές θεματικές ενότητες: Παγκόσμιο Όραμα, Τοπική Δράση και Ανθρώπινη Αλληλεπίδραση.

Στους ομιλητές συγκαταλέγονται ο καθηγητής του Χάρβαρντ και συγγραφέας του βιβλίου «Γιατί τα κράτη αποτυγχάνουν» (Why Nations Fail), Τζέιμς Ρόμπινσον, o πολιτικός σύμβουλος, Σάιμον Άνχολτ, ο καθηγητής Αεροδιαστημικής Μηχανικής του Ομοσπονδιακού Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας San Jose και επικεφαλής προγράμματος πειραματικού δορυφόρου της NASA, Περικλής Παπαδόπουλος και ο φιλόσοφος, Στέλιος Ράμφος.

Εξάλλου, η οργανωτική επιτροπή ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει 100 εισιτήρια σε ανέργους, οι οποίοι είναι καταγεγραμμένοι στα επίσημα μητρώα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν το www.tedxacademy.com/el/application2014 για να δηλώσουν συμμετοχή. Σημειώνεται πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για το χειρισμό των αιτήσεων συμμετοχής των ανέργων.
Πηγή: skai.gr