Πέθανε ηθοποιός του Game Of Thrones - μόλις είχε ενταχθεί στον 5ο κύκλο της σειράς...

Ένας βετεράνος ιρλανδός ηθοποιός, που μόλις είχε ενταχθεί στο καστ της πολύκροτης τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones, πέθανε στο σπίτι του την περασμένη Παρασκευή, ενώ δεν είχε συμπληρώσει παρά τέσσερις ημέρες γυρισμάτων...

Ο λόγος για τον 86χρονο Τζέι Τζέι Μέρφι ο οποίος είχε προστεθεί στο καστ της πολυβραβευμένης σειράς του HBO τις τελευταίες ημέρες του περασμένου μήνα και υποδυόταν τον γηραιότερο μέλος της Νυχτερινής Φρουράς, Σερ Ντένις Μάλιστερ.

Ο –πασιγνωστός στην Ιρλανδία - ηθοποιός ήταν κατενθουσιασμένος που εντάχθηκε στο καστ του πέμπτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς, τα γυρίσματα του οποίου γίνονται στην Βόρεια Ιρλανδία, και επρόκειτο να γυρίσει σύντομα περισσότερες σκηνές, ωστόσο πέθανε ξαφνικά στο σπίτι του στο Μπέλφαστ την περασμένη Παρασκευή.

Ο Μέρφι εμφανίζεται και στην ταινία «Dracula Untold», μαζί με τον Τσαρλς Ντανς. Ο Ντανς υποδύεται τον πατριάρχη της οικογένειας Λάνιστερ Τάιγουιν στο Game of Thrones. Η ταινία «Dracula Untold» γυρίστηκε στη Βόρεια Ιρλανδία το 2013 με προϋπολογισμό 100 εκατ. λιρών, και θα βγει τον Οκτώβριο στις σκοτεινές αίθουσες των ΗΠΑ.

Η κηδεία του Μέρφι, ο οποίος αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, δυο παιδιά και ένα εγγόνι, θα τελεστεί στο Μπέλφαστ την Τετάρτη.

JJ Murphy

Πηγή: skai.gr