Πέθανε από μελάνωμα ο ηθοποιός Τζέιμς Ρέμπχορν

Ο Τζέιμς Ρέμπχορν, ο ψηλόλιγνος ηθοποιός που εμφανίστηκε σε δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές μεταξύ τους η δραματική ταινία θρίλερ "Πατρίδα" πέθανε σε ηλικία 65 ετών, σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου.

Ο Ρέμπχορν πέθανε την Παρασκευή από μελάνωμα στο σπίτι του στο Νιού Τζέρσι, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, που επικαλείται την εκπρόσωπό του Νταϊάν Μπας.

Ο ηθοποιός εργάστηκε στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση και στο θέατρο και έπαιξε σε περισσότερες από 50 ταινίες, μεταξύ τους "Ημέρα της Ανεξαρτησίας", "Το ξαδελφάκι μου ο Βίνι", "Βασικό Ένστικτο" και "Επιστροφή στο Cold Mountain".

Ήταν επίσης γνωστός για το ρόλο του στο "Άρωμα Γυναίκας" το 1992 , σύμφωνα με τη κινηματογραφική βάση δεδομένων Internet Movie Database.

Ως ηθοποιός του θεάτρου εμφανίστηκε σε ένα ριμέικ της ταινίας "Οι 12 ένορκοι" το 2004. Είχε πολλούς ρόλους στην τηλεόραση, εκ των οποίων τον αλησμόνητο ρόλο του βοηθού εισαγγελέα στη σειρά "Seinfeld".

Πιο πρόσφατα έπαιξε στην ταινία "Πατρίδα" ως Φρανκ Μάτισον, ο πατέρας της Κάρι Μάτισον, της αξιωματικού της CIA που υποδύθηκε η Κλερ Ντέινς. Η ταινία έδειχνε πως τόσο η κόρη όσο και ο πατέρας παλεύουν με τη διπολική διαταραχή.

Ο Ρέμπχορν γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 1948 στη Φιλαδέλφεια. Ζούσε με τη σύζυγό του Ρεμπέκα Λιν Ρέμπχορν και τις δύο κόρες τους Χάνα και Εμα.

Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ