Τιμητικό βραβείο για το «Όλοι μαζί Μπορούμε» του ΣΚΑΪ

Το τιμητικό βραβείο των σελφ σέρβις Εxcellence Αwards 2013 απέσπασε η κοινωνική πρωτοβουλία «Όλοι μαζί Μπορούμε» του ΣΚΑΪ, σε μία λαμπερή τελετή που διεξήχθη την Πέμπτη. Στην τελετή συμμετείχαν εκπρόσωποι των σημαντικότερων επιχειρήσεων του κλάδου των σούπερ μάρκετ και των προμηθευτών τους.

Οι διοργανωτές των σελφ σέρβις Excellence Awards, η Boussias Communications και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, θέλοντας να επιβραβεύσουν πρακτικές που αξίζουν προβολής και μίμησης, αποφάσισαν φέτος, να δώσουν (εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας) Τιμητικό Βραβείο Συνεισφοράς, στον ΣΚΑΪ για την πρωτοβουλία «Όλοι μαζί μπορούμε».

Τα βραβεία δίνονται για δεύτερη χρονιά από το περιοδικό σελφ σέρβις της Boussias Communications με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα βραβεία είχαν την υποστήριξη των φορέων ΣΕΒΤ, ECR Hellas και ΙΕΛΚΑ, οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν και στην κριτική επιτροπή, ενώ τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ