Κλείσιμο

Τα «Κόκκινα Φανάρια» στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το σημαντικό βιβλίο του Γιώργου Καμβυσέλλη «Από τα ¨Κόκκινα Φανάρια¨ στο Περιβόλι της Παναγίας» που είναι η ζωή και το έργο του Λέσβιου θεατράνθρωπου Αλέκου Γαλανού σε έκδοση Αγίου Όρους, θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στις 7μμ στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιερά οδός 75 στο Βοτανικό.

Οι ηθοποιοί της εμβληματικής ταινίας Κατερίνα Χέλμη, Φαίδων Γεωργίτσης, Άννα Φόνσου, Γκέλυ Μαυροπούλου, Ελένη Ανουσάκη, Βαγγέλης Βουλγαρίδης, Μαρία Δημητριάδου, Λεωνίδας Νικολαΐδης, Γιάννα Σταυράκη .θα τιμήσουν την εκδήλωση.

Θα παρευρεθούν επίσης ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών Κωνσταντίνος Σβολόπουλος, ο Ηγούμενος της Ι. Μονής Κουτλουμουσίου, Ακαδημαϊκοί, Καθηγητές Πανεπιστημίων, εκπρόσωποι των γραμμάτων και τεχνών και λαμπρά αστέρια του Ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, όπως Κατερίνα Χέλμη, Φαίδων Γεωργίτσης, Άννα Φόνσου, Γκέλυ Μαυροπούλου, Ελένη Ανουσάκη, Βαγγέλης Βουλγαρίδης, Μαρία Δημητριάδου, Λεωνίδας Νικολαΐδης, Γιάννα Σταυράκη κ. ά που θα διαβάσουν αποσπάσματα από το βιβλίο ή θα αποδώσουν σκηνές από το θεατρικό έργο ¨Κόκκινα Φανάρια¨.

H εκδήλωση αποτελεί
συνδιοργάνωση του Συλλόγου των Αποφοίτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Σωματείων Αττικής.

Πηγή: skai.gr